Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 29-05-2022 14:48:03
 
Spar
46%
Helly Hansen LIfa Merino Kids Graphic
  • Helly Hansen LIfa Merino Kids Graphic Green
  • Helly Hansen LIfa Merino Kids Graphic Green
  • Helly Hansen LIfa Merino Kids Graphic Green

Helly Hansen LIfa Merino Kids Graphic


Blødt og lunt undertøj til de mindste

Helly Hansen, Confidence when it matters

Størrelse:

 
86/1
104/4
116/6
122/7
128/8
Husk at vælge størrelse

Farve:

Green
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 

På lager

Helly Hansen Lifa Merino er noget af det mest geniale skiundertøj til børn overhovedet. Elsket at både børn og forældre.


Børnene elsker det fordi det er blødt og rart mod huden, det er dejligt lunt og merinoulden i undertøjet gør det også rigtigt godt temperaturregulerende hvis det bliver FOR varmt.

Forældrene elsker det fordi børnene elsker det - og fordi det er godt at være varmt indefra, det behøver ikke at vaskes så tit og fordi det er godt slidstærkt og let kan bruges i flere sæsoner eller gå i arv til næste barn.

Skiundertøjet er lavet i den blanding af lifa og merinould som Helly Hansen er blevet så kendt for og som er ganske genialt til både børn og voksne.
Det er kunststof på indersiden mod huden og det lækreste merinould på ydersiden - godt sammmevævet så det mærkes som én blød og lækker metervare.

Sættet kan vaskes ved 40 grader i vaskemaskinen sammen med det øvrige mørke tøj - og har allerbedst af at blive hængt til tørre i stedet for at bruge tørretumbleren.


Se mere om undertøj

Tekniske data


Vaskemaskine:
40°C
Tørretumbler:
Nej
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk