Cached at: 09-08-2020 18:29:34
 
Spar
20%
50Fifty 30 pants Jr
  • 50Fifty 30 pants Jr Black / Mix
  • 50Fifty 30 pants Jr Black / Mix
  • 50Fifty 30 pants Jr Beetroot Mix
  • 50Fifty 30 pants Jr Beetroot Mix

Uldvang 50 Fifty 3.0 Pants Jr


Uldunderbukser til større børn

Ulvang, Vi er Ull

Størrelse:

 
128/8 år
140/10 år
152/12 år
164/14 år
176/16 år
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black / Mix
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 

På lager

50Fifty 3.0 Pants Jr. er et par lange uldunderbukser til større børn.


Bukserne er en del af Ulvangs 50Fifty 3.0-serie af beklædning, hvor stoffet består af to lag: inderst er et lag af 100% polyester i direkte kontakt med huden. Laget transporterer fugt fra kroppen ud i stoffets yderste lag. Det består af 80% merinould og 20% slidstærk nylon, og det varmer og isolerer. Konstruktionen gør serien velegnet til personer med sensitiv hud. Merinould består af tynde, lange fibre, og det er derfor de færreste, der vil opleve, at den kradser.


Ulden har mange gode egenskaber, som kunststoffer ikke kan måle sig med: Den er temperaturregulerende og er derfor velegnet til både koldt og varmt klima. Derudover bevarer den sin gode isoleringsevne, selv hvis den bliver våd, og den vil derfor ikke føles kold i modsætning til flere andre materialer. Det gør beklædning af uld særligt velegnet til aktiviteter med skiftende intensitet, fx skiløb og havearbejde.

Endnu en fordel er, at uld er naturligt antibakteriel og nærmest selvrensende pga. indholdet af lanolin. Den dårlige lugt i tøjet hæmmes, så det ofte kan bruges i mange dage. Ulden tåler maskinvask, og den holder farven selv efter mange vaske.

Bukserne er kvalitets stemplet med Wool Blend-certificeringen, hvilket betyder, at enten materialet eller selve produktet er blevet testet for at garantere, at kvaliteten er på 30-49% ren ny uld.


Se mere om undertøj

Tekniske data


Materialer yderstof:
80% merinould, 20% nylon
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk