Cached at: 06-08-2020 09:23:26
 
Spar
20%
50Fifty 20 round neck Jr
  • 50Fifty 20 round neck Jr Black / Mix
  • 50Fifty 20 round neck Jr Beetroot Mix

Ulvang 50Fifty 2.0 Round Neck Jr


Skiundertrøje lavet med to lagProduktet er desværre midlertidig udsolgt
Ring på tlf.: 60 75 06 00 for at høre nærmereUlvang 50Fifty 2.0 Round Neck er perfekt hvis ikke du bryder dig om uld direkte mod huden.


Selvom Ulvang laver meget bløde produkter, så er der stadig nogen som ikke bryder sig om at have uld direkte mod huden. Det kommer du udenom her fordi trøjen er lavet i en tolags konstruktion.

Det inderste stof, som kommer i kontakt med huden, er lavet i ren polyester. Det yderste stof er lavet i en blanding af merinould og polyamid. På den måde får du uldens lækre egenskaber uden direkte kontakt.

Samtidig komplimenterer lagene hinanden. Polyesteren transporterer sveden væk fra kroppen, mens ulden absorberer fugt og isolerer så du kan holde varmen. Syningerne er alle flade for ekstra komfort.


Se mere om undertøj

Tekniske data


Materialer:
Polyester
2 lags konstruktion
80% merinould / 20% Polyamide
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk