Cached at: 22-08-2019 06:26:20
 
Spar
67%
Isbjorn Expedition Skalbukser Til Børn
  • Isbjorn Expedition Skalbukser Til Børn Black
  • Isbjorn Expedition Skalbukser Til Børn Black
  • Isbjorn Expedition Skalbukser Til Børn Sun Poppy

Isbjörn Expedition Skalbukser Til Børn


Expedition skalbukser til børn fra Isbjörn

Isbjørn of Sweden, Tøj der sætter spor...

Størrelse:

 
146
Husk at vælge størrelse

Farve:

Sun Poppy
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Isbjörn Expedtion skalbukser til juniorer i en kvalitet der er lavet til de vildeste expeditioner - eller de vildeste børn.


Skal dit barn have et par fuldt udstyrede skalbukser der kan give ham eller hende alt hvad man kan forlange af et par 3-lags skalbukser?

Isbjörn of Sweden skulle naturligvis komme med denne model på et tidspunkt, idet vi er vant til at få toppen af børnetøj derfra - og nu er de her så.

Skalbukserne, der er en del af et sæt, er syet i en kraftig Tactel Nylon og med forstærkninger nederste på benene, hvor det største slid er.
Benene har lange lynlåse, så det er let at komme i og af bukserne med et par støvler på og indei har bukserne en strækbar gaiter der lukker helt af for vind, vand og sne.

2 rummelige lårlommer med lynlås sidder midtpå og kan fint have plads til telefonen, handskerne eller hvad der skal beskyttes mod elementerne.

Noget af det der virkeligt er gennemtænkt og lækkert er det aftagelige "topstykke" bukserne har. De gør det nemlig helt tæt at have bukserne på, idet det er lavet i et meget strækbart materiale. Selerne kan hurtigt justeres og vil man hellere bruge bukserne som almindelige skalbukser, er det let at lyne toppen af.

Bukserne kan spændes ind i livet, hvis der er behov for det - og det er der ofte på et teenage-barn.
Bukserne har indbygget en RECCO-brik, så det er lettere for redningsmandskab at finde vedkommende, hvis uheldet skulle være ude i en lavine eller på sommerfjeldet, hvor man også kan blive væk.

Som alt andet beklædning fra Isbjörn of Sweden er der også her tænkt på miljøet og barnets helbred. De er naturligvis Bluesign certificerede og DWR-behandlingen er Bionic Finish Eco - altså undern gift til omgivelserne.

Det samlede indtryk af skalbukserne er lige til at tabe vejret over og vi tør godt sige at noget lignende ikke er set før i Danmark.


Se mere om vintertøj

Tekniske data


Vandsøjletryk:
15000 mm.
Materialer:
Bluesign®
Åndbarhed:
15000 G/m2/24h
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk