Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 22-05-2022 02:44:49
 
Spar
21%
Rav Kids
  • Rav Kids Mosaic Blue / Grey Melange
  • Rav Kids Mosaic Blue / Grey Melange
  • Rav Kids Beetroot / Grey Melange
  • Rav Kids Beetroot / Grey Melange
  • Rav Kids Charcoal Melange/Steel Melange
  • Rav Kids Charcoal Melange/Steel Melange
  • Uldvang Rav Kids Stellar Stripes

Uldvang Rav Kids


Uld trøje til børn

NYHED
Ulvang, Vi er Ull

Størrelse:

 
104/4 år
116/6 år
122/7 år
Husk at vælge størrelse
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Rav Kids fra Uldvang er en blød og varm sweater til børn, der kan bruges til enhver lejlighed i vintermånederne, fx udflugter, vandreture eller leg på legepladsen og i skolen.


Den er lavet af 100% uld, der har en god elasticitet og mange gode egenskaber, som kunststoffer ikke kan måle sig med. uld er temperaturregulerende og er derfor velegnet til både koldt og varmt klima. Derudover bevarer den sin gode isoleringsevne, selv hvis den bliver våd, og den vil derfor ikke føles kold i modsætning til flere andre materialer. Det gør beklædning af uld særligt velegnet til aktiviteter med skiftende intensitet, fx skiløb og leg.

Desuden er uld naturligt antibakteriel og nærmest selvrensende pga. indholdet af lanolin. Den dårlige lugt i tøjet hæmmes, så det ofte kan bruges i mange dage. Ulden tåler maskinvask, og den holder farven selv efter mange vaske.

Rav Kids har en høj hals med lynlås, så barnet kan justere temperaturen. Lynlåsen er forsynet med en smart beskytter, så man undgår at lyne sig i hagen.

Det norske mærke Ulvang tilbyder en bred vifte af beklædning med naturmaterialet uld som grundsten. Virksomheden lægger stor vægt på ansvarlig og bæredygtig produktion. Det betyder bl.a., at dyrevelfærden på de gårde, hvor ulden produceres, lever op til de bedste standarder.


Se mere om vintertøj

Tekniske data


Materialer:
100% Uld
Vaskemaskine:
30°C
uld vaskemiddel
Uldcyklus
Lynlås:
1/4 frontlynlås
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk