Cached at: 12-12-2019 09:42:46
 
W 3_4 Pace tights 2
  • W 3_4 Pace tights 2 Black
  • W 3_4 Pace tights 2 EBONY / CLEMENTINE
  • W 3_4 Pace tights 2 EBONY / CLEMENTINE
  • W 3_4 Pace tights 2 EBONY / CLEMENTINE

W 3_4 Pace tights 2


Helly Hansen testvindende løbetights

Helly Hansen, Confidence when it matters

Størrelse:

 
XS
M
L
XL
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black
EBONY / CLEMENTINE
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 

Levering: 2-4 dage

Løbetights fra Helly Hansen i den serie af tights der har vundet flere store internationale test for bedste løbetights. Her i udgaven til kvinder.


3/4 tights fra Helly Hansen med lækre detaljer der gør Pace serien til en af de største succeser for Helly Hansen nogensinde, målt på tests der er vundet.
Det der gør Pace serien til noget særligt, er den støtte de giver under løbet, lige hvor der er mest behov for det. Den største grund til støtten kommer fra metervaren, der har 17 % elastane i sig, hvilket giver støtte og strækbarhed. En anden stor faktor er den måde syningerne og dermed panelerne ligger på, således støtten bliver optimal.

Bagpå løbebukserne er der en lynlåslukket lomme, der er "svedtæt", således indholdet af lommen ligger sikret for den fugt kroppen naturligvis udskiller under løb. Lommen er placeret helt genialt, idet den netop ikke sidder centralt placeret bagpå, men lidt skævt, så det er let at komme til indholdet, der ikke generer under løbet.
Refleksive detaljer øger trafiksikkerheden og i det hele taget er det let at konstatere, at denne opgave er det ikke kommet let til at løse i design afdelingen hos norske Helly Hansen.


Se mere om løb og sport

Tekniske data


Materialer:
83 % Polyester / 17 % Elastane
Vaskemaskine:
40°C
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk