Vi sender som normalt og prisen for hjemmelevering er sat ned. Tusind tak for Jeres ordrer og pas godt på Jer selv

Cached at: 29-03-2020 05:37:52
 
Spar
33%
CMP Woman Zip Off Pant

CMP Woman Zip Off Pant


Sommer trekkingbuks

CMP, <h2> italiensk kvalitet </h2>
CMP er et italiensk mærke som altid levere varer som altid er i den bedste kvalitet. </br>
CMP er oprindeligt startet som et familie foretagende af den mindste i en søskende folk på 5. Den første handel blev lavet på en bænk ved den nærmeste tog station, og siden da har det taget fart.
Dette er over 50 år siden, og netop dette gør at de har utrolig meget erfaring og knowhow. Siden da har CMP udvidet deres forretning over hele verden og lancere hele tiden nye kollektioner og udvider deres brand. </br>
I skoene kan man altid mærke at der er gjort en stor indsats for komfort, og for at dine fødder skal varer i mange år. Skoene er derfor perfekte til vandreture og andre outdoor aktiviteter så uanset om du kan lide at gå på jagt, rejse eller blot tage ude i skoven over overnatte, så er dette brand noget for dig.

Størrelse:

 
XS
S
M
L
XL
XXL
XXXL
Husk at vælge størrelse

Farve:

Lichen
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 

På lager

CMP sommer trekkingbukser med Zip Off lige over knæene, så du kan lave dem til et par shorts.


Zip off bukserne er lavet af 89% Polyester og hele 11% Elastane. Den sidste del giver bukserne en rigtig god strækbarhed, der er til din fordel når du skal gå længere ture i dem.
Det gør nemlig at de er langt mere behagelige at have på og at de bliver siddende hvor de skal, også når du har gået langt.

Bukserne har 2 lynlåslukkede håndlommer og kan snøres ind forneden, så de sidder tæt omkring anklen - en fordel hvis der fx er myg hvor man går.


Se mere om outdoor-bukser

Tekniske data


Materialer:
89% polyesther / 11% elastan
Vaskemaskine:
40°C
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk