Sommervarer med sommertilbud - og gratis ombytning

Cached at: 24-07-2021 19:59:53
 
Lockne Ws Pant
  • Lockne Ws Pant Black
  • Lundhags Lockne Ws Pant Bronze / Tea Green

Lundhags Lockne Ws Pant


Vandrebukser med god slidstyrke og fleksibilitetProduktet er desværre midlertidig udsolgt
Ring på tlf.: 60 75 06 00 for at høre nærmereLundhags Lockne Pants er et par lækre bukser, som skabt til bjergvandring.


Trekkingbukser fra Lundhags er lavet i deres eget stof, nemlig det vindafvisende og åndbare, DWR behandlede LPC (Lundhags PolyCotten). LPC er en robust blanding af 65% polyester og 35% bomuld. De går sågar ind og konkurrer med Fjälrävens G1000 stof, og det gør de rigtig godt.

Bukserne er primært lavet i LPC som sikrer et super godt indeklima i bukserne, med den gode åndbarhed og alligevel en tæt vævning som beskytter mod UV stråling, holder vinden ude og giver en lækker fleksibilitet. Perfekt til outdoor-folk som vil være ude i alt slags vejr. Behandl eventuelt bukserne med voks for at øge vindafvisningen og og giv dem vandafvisende egenskaber.

For øget komfort og bevægelsesfrihed, er områderne omkring skridtet, knæene og bagpå lavet i strækbart Schoeller® Dry Skin. NEderst på de formsyede ben er bukserne forstærket med dobbeltlag for at modvirke det værste slid fra støvlerne. Vidden ved anklerne kan justeres med en robust knaplukning og en metalkrog, som kan sættes i støvlerne, holder bukserne ned til støvlen.

Bukserne er forsynet med praktiske stiklommer og to rummelige lommer på lårene som lukkes med lynlås. Lommerne er lette og komme til og den ene lårlomme er delt op med en stretchlomme.

Lundhags Lockne bliver hurtigt din yndlings følgesvend på bjerge og i kuperet terræn.


Se mere om outdoor-bukser

Tekniske data


Materialer:
65% Polyester, 35% Bomuld
Vægt metervare:
205 gram pr. m2
Vægt:
470 gram
Lommer:
Håndlommer
Benlommer med lynlås
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2021, All Rights Reserved. | friliv.dk