Cached at: 02-07-2020 10:10:10
 
Spar
37%
Makke Ws Pant
  • Lundhags Makke Ws Pant ForrestGreen
  • Makke Ws Pant Red
  • Makke Ws Pant Black
  • Lundhags Makke Ws Pant Petrol / Deep Blue
  • Lundhags Makke Ws Pant Amber / Rust

Lundhags Makke Ws Pant


Trekkingbukser med dejlig bevægelsesfrihed

Lundhags, Siden 1932

Størrelse:

 
34
36
38
40
42
44
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black
ForrestGreen
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Lundhags Makke Pant sætter en helt ny standard for trekkingbukser, med lækre materialer og et super godt design.


Lundhags laver primært deres bukser i egenproduceret LPR (Lundhagens PolyCotten). Det er både vindafvisende, meget åndbart og den tætte vævning er holdbar og har en vis fleksibilitet som gør det perfekt til outdoor bukser. Det lægger sig sågar ud med Fjällrävens populære og anerkendte G1000 stof.

For at øge komforten og fleksibiliteten i bukserne er områderne ved skridt, bagpå og ved knæene lavet med Schoeller® Dry Skin stretchpaneler. Det giver ekstra bevægelsesfrihed, perfekt til vandring i kuperet terræn. For ekstra slidstyrke på indersiden af de formsyede ben, hvor benene kan gnide op af hinanden, er der syet Schoeller® Keprotec® forstærkning på. Bukserne er konstrueret med en tætsiddende pasform.

Makke er udstyret med et par praktiske stiklommer som kan lukkes med lynlås. Ydermere sidder der to lynlåslukkede lommer længere nede på lårene som har rigeligt med plads til, kort, kompas eller en snack til farten.

Den lavt skårede talje kan justeres med et integreret bælte som holdes med velcro, og er let at bruge. Ankelvidden kan ligeledes justeres og her sidder der kroge til fastsættelse i vandrestøvlerne.

Med Makke er du altid sikker på at kunne få luft til benene. Der er nemlig mulighed for at lyne op inderst på lårene og på ydersiden af læggene så frisk luft kan komme ind.

Ideelle til vandreture i bjerge eller kuperet terræn.


Se mere om outdoor-bukser

Tekniske data


Materialer:
65% Polyester, 35% Bomuld
Vægt:
395 gram
Lommer:
2 sidelommer med lynlås
Benlommer med lynlås
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”
Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk