Gratis ombytning - 90 dages bytte og returret

Cached at: 20-03-2023 10:06:39
 
FEM PRISM GLOVE

FEM PRISM GLOVE


Montane, Featherlite clothing

Størrelse:

 
XS
S
M
L
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 

Levering: 2-4 hverdage

Få ting er værre, end at fryse på fingrene! Og derfor bør man faktisk altid have denne Prism Glove med i rygsækken eller i jakken på de kolde ture i det fri - ganske enkelt fordi, den er nem og hurtigt at trække over hænderne ved pludselige vejrskift, og så fordi den fylder mindre end et æble, når den er pakket i den medfølgende pakkepose! Som ekstrahandske giver den rigtig god varme på de kolde dage, hvor man måske har undervurderet vejret.


Montane Prism Glove er fremstillet med et vind- og vandresistent ydermateriale af Pertex® Microlight og foret med den eksklusive PrimaLoft® Gold, som binder store mængder isolerende luft i forhold til fyldmængden, og som derfor også er grunden til, at Prism Glove fylder så fantastisk lidt sammenpakket i egen pose! Helt inderst sørger en blød og lækker microfleece for den ekstra komfort ind mod huden.

Prism Glove kan selvfølgelig bruges på mobiltelefonens trykfølsomme skærm, og så vejer en størrelse medium i øvrigt blot 52 gram!

Montane er et relativt lille firma, der i Danmark lever en forholdsvis anonym tilværelse. Og det er der en ganske åbenlys årsag til, for firmaet, der har adresse i Nordengland, tæt på den skotske grænse, fremstiller ikke kommerciel beklædning, der blot skal se godt ud i gadebilledet, nej, Montanes beklædningslinje kendetegnes først og fremmest ved ekstrem lav vægt, lille pakkevolumen og en ekstrem høj grad af funktionalitet.

Montane er ejet og drevet af folk med stor passion for spektakulære, sportslige udfordringer under de mest krævende omstændigheder. Og uanset, om du cykler, løber eller klatrer, er kravene til beklædningen under de forhold de samme, nemlig den lave vægt og lille pakkevolumen, der giver dig ekstra energi og plads til at medbringe proviant og andet udstyr og så den rette balance mellem åndbarhed og vandtæthed. Og den brede beklædningslinje giver forbrugeren en forbilledlig mulighed for at vælge det helt rigtige produkt til den givne aktivitet.


Se mere om handsker

Tekniske data


Materialer:
Pertex® Microlight Ripstop
Vægt:
54 gram
Foer:
Primaloft ECO® 60gr/m2
PrimaLoft® Eco
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2023, All Rights Reserved. | friliv.dk