Cached at: 29-01-2020 12:30:50
 
Spar
17%
Hestra Heli Ski Female 3 finger

Hestra Heli Ski Female 3 finger


Populær skihandske til kvinder

Hestra, Gloves since 1936

Størrelse:

 
6
7
8
9
Husk at vælge størrelse

Farve:

Sort / hvid
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Hestra skihandske til kvinder i ægte blødt gedeskind med en løs foret inderhandske med 5 fingre i.


Handsken er den mest populære skihandske til kvinder fra Hestra. Måske fordi den er udformet med 3 fingre der giver dig mulighed for at bruge pege og tommelfinger til at holde om ting, samtidig med at du kan holde varmen langt bedre i denne type handske.

Den kan spændes ind omkring håndleddet så der ikke trænger kulde længere op og den kan spændes helt til omkring jakken eller armen, det hvor handsken slutter. Det giver dig varme fingre længere og i sidste ende flere gode timer på ski end ellers.

Handskerne er lavet i ægte blødt gedeskind og der medfølger en lille tube læderbalsam du kan bruge til at fastholde den bløde fornemmelse i handskerne.

Inderhandsken er løs og har 5 fingre. Således kan du let tage den ud og bruge den hvis du fx. skal sidde i sneen og lave en kop kakao. Ligeledes er den let at tage ud hvis du skal vaske den.

Genial lækker handske fra Hestra.


Se mere om handsker

Tekniske data


Åndbar:
Ja
Vandafvisende:
Ja
Vindtæt:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk