Cached at: 23-09-2019 09:29:20
 
Spar
47%
Desire
  • Desire Sort / Grå
  • Desire Rust / Charcoalgrey

Desire


Yeti ultraletvægts dunjakke

Yeti, Next to nothing

Størrelse:

 
L
Husk at vælge størrelse

Farve:

Sort / Grå
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

En af verdens letteste dunjakker, fra producenten af netop - verdens letteste dunjakker.


Forestil dig ekspedienten i forretningen der rækker dig Desire dunjakken fra Yeti. Du rækker ud efter jakken og armen er klar til at tage imod det du tror, er vægten på jakken. Idet ekspedienten slipper jakken og overlade hele vægten til dig, ryger armen i vejret, som om du har taget et karton mælk der var helt tomt - og du troede den var fyldt.
Yeti er i en klasse for sig, når der gælder letvægtsjakker og det bliver de nok ved med at være i mange år endnu. Hos friliv.dk har vi lidt svært ved at se hvem der skal komme efter dem.

Desire kan pakkes sammen til en meget lille størrelse, hvilket er en stor fordel når du skal på rejse med enten rygsæk eller kuffert. Den vejer jo ingenting og når al den isolerende luft masses sammen og jakken pakkes ned i pakposen, så fylder den lige så lidt.
Dunjakken er vandafvisende og dermed er scenen sat til en kombineret outdoorjakke der kan varme solidt på bjergsiderne, og en "jeg skal lige i biografen"-jakke selv om det regner. Desire holder hele vejen og den er da også toppen af en udvikling der har foregået i mange år. Metervaren er så let som 25,5 gram pr. m2 og bliver vævet i Japan af den yderst anerkendte producent Toray. Toray væver metervarer til mange andre førende producenter af outdoorudstyr, og altså også Yeti.
Metervaren er så tæt at der aldrig vil dukke en lille fjer eller dun op på ydersiden af det - de kan ganske enkelt ikke slippe igennem.
Dunene findes heller ikke højere i kvalitet med en fillpower på 800+ og en dunblanding så imponerende som 95/5. Det betyder at der er 95 % fine krystalklare dun og kun 5 % småfjer i blandingen.

En designmæssig fornøjelse, en outdoorjakke med varme og en hverdagsjakke med indbygget stolthed.


Se mere om dunjakker og fiberjakker

Tekniske data


Materialer:
100% nylon
Vægt metervare:
25,50 gram pr. m2
Dunblanding:
95/5
Vandafvisende:
Ja
Fillpower:
800+
Vægt M:
200 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk