Sommervarer med sommertilbud - og gratis ombytning

Cached at: 24-07-2021 20:25:42
 
G Loft ISG 20 LADY Jacket New
  • G Loft ISG 20 LADY Jacket New Black
  • G Loft ISG 20 LADY Jacket New Black
  • G Loft ISG 20 LADY Jacket New Black
  • G Loft ISG 20 LADY Jacket New Black
  • G Loft ISG 20 LADY Jacket New Black

Carinthia G-Loft ISG 2.0 LADY Jacket


Lækker og åndbar hybridjakke til kvinder

NYHED
Carinthia, Hvad har Outdoor folk, soldater og jægere tilfælles? Alle tre grupper skal have udstyret i orden, og det gælder også deres beklædning. </br>
Carinthia er et mærke som man kan regne med, i kolde, ekstreme og farlige situationer. Derfor elsker soldater, jægere og outdoor entiuaster Carinthia. </br>
En vigtig faktor i Carinthias succes er deres materiale ”G-LOFT®”. Det gør at deres produkter er varme, letvægtige samtidig med at det beholder åndbarheden – selv i vådt og koldt vejr. </br>
Soveposerne hos Carinthia er slidstærke og robuste og i ekstrem høj kvalitet. Militæret er store fans af soveposerne fra Carinthia, hvilket også gør at netop firmaet selv stiller endnu højere krav til deres kvalitet. Disse soveposer kan bruges til alt udendørsbrug, og det er ikke et køb du vil fortryde. </br>
Carinthia er et sikkert valg, og et rigtig godt valg til prisen – om du skal blot skal på vandretur i danske natur, eller du skal nogle lidt mere kolde og ekstreme steder hen.

Størrelse:

 
S
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Carinthia G-Loft ISG 2.0 Lady Jacket er en moderne og multifunktionel hybrid damejakke. Sammenlignet med den normale ISG-jakke benyttes her et speciel, formfæstet damesnit.


Takket være 3-lags GORE Softshell-materiale er jakken vindafvisende, åndbar og vandafvisende.

Lette regnskyl holdes let ude, og Carinthias egen gennemprøvede G-LOFT-isolering på bagsiden regulerer temperatur og fugtighed, hvilket sikrer en behagelig pasform.

Jakken kommer med tovejslynlås samt vindklap og en lækker høj krave. Den aftagelige hætte med elastiske snore er justerbar i to retninger.

Kraven har et blødt lag af indvendigt fleece, og du kan desuden nyde godt af forskellige ventilationsmuligheder rundt omkring på jakken.

De mange lommer, heraf fire indvendige samt to store og isolerede yderlommer, gør det let at holde styr på det mest nødvendige.


Se mere om skaljakker

Tekniske data


Materialer:
GORE 3L Softshell, 100% Polyamid
Hætte:
Aftagelig
Justerbar
Vandafvisende:
Ja
Vindafvisende:
Ja
Foer:
G-LOFT®, 100% Polyester
Lynlås:
To vejs lynlås med vindfang
Lommer:
2 lynlåshåndlommer
Indvendige lommer:
Indvendige lommer med lynlås
Materiale inderstof:
Polyamid
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2021, All Rights Reserved. | friliv.dk