Trespass DLX Skijakke til Kvinder fra Trespass - Dametøj, Jakker, Skaljakker

Cached at: 20-02-2019 01:50:31
 
Spar
62%
Trespass DLX Skijakke til Kvinder
  • Trespass DLX Skijakke til Kvinder Sort
  • Trespass DLX Skijakke til Kvinder Sort

Trespass DLX Skijakke til Kvinder


Funktionel vinterjakke med masser af detaljer

Trespass, International Sportswear Company

Størrelse:

 
M
L
Husk at vælge størrelse

Farve:

Sort
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Trespass skijakke til kvinder med alt hvad en moderne skijakke har af detaljer og designet perfekt til aktivt brug.


Jakken er en lækkerbidsken for dig der vil have en jakke der kan holde på varmen i den våde og kolde danske vinter og samtidig have skijakken til skiferien i løbet af vinteren.

Den har et vandsøjletryk på 20.000 mm, hvilket er rigtig højt og mere end rigeligt til at holde alle former for regnvand på god afstand af det lune indre. Det er her den danske vinters lunefuldhed bliver holdt skarpt på afstand.

Skijakken har alt i detaljer til dig der skal bruge den aktivt. Den har for det første masser af udluftningsmuligheder, når det bliver for varmt indenunder, uden at du skal tage jakken af.
Således der er udluftnings lynlåse under armene, der er velcrosnipper ved ærmeenderne og der er mulighed for at åbne op nedefra hvor jakken har snørrer.

Den har et aftageligt snefang omkring livet, så der kan sikres effektivt mod kold vind og fygesne op til kroppen og også hætten kan lynes af hvis ikke du ønsker at bruge den.
Hætten kan naturligvis sagtens rumme en skihjelm og hvis ikke du skal bruge den til det, kan hætten spændes ind, så den ikke fanger vind.

Skijakken har 2 almindelige håndlommer med lynlås, 2 brystlommer der også lynes til og så en liftkortlomme yderst på ventre ærme.
Der udover er der en inderlomme, der godt kan kaldes en musiklomme. Der er nemlig udgang til headset, ligesom der lidt højere oppe er en løkke du kan køre ledningen igennem.

Lækker foret skijakke fra Trespass.


Se mere om skaljakker

Tekniske data


Vandsøjletryk:
20000 mm.
Åndbarhed:
8000 G/m2/24h
Hætte:
Hjelm kompatibel
Aftagelig
Justerbar
Vandtæt
Åndbar:
Ja
Vandtæt:
Ja
Vindtæt:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk