Sommer udsalg - Nye tilbud hver dag.

Cached at: 18-08-2022 04:21:26
 
FEM GROOVE HOODIE PULL ON New
  • FEM GROOVE HOODIE PULL ON New Redwood
  • FEM GROOVE HOODIE PULL ON New Narwhal Blue

Montane Fem Groove Hoodie Pull on


Hoodie med god pasform til aktivitet

Montane, Featherlite clothing

Størrelse:

 
34
40
42
Husk at vælge størrelse

Farve:

Redwood
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 hverdage

Montane Fem Groove Hoodie Pull on er en cool sweatshirt, perfekt at bruge som behagelig hættetrøje i bjergene eller blot til hyggelig afslapning der hjemme. Den er designet til klatrere af klatrere.


Den er fremstillet i Polartecs Thermal Pro med integrationen af ​​Lyocell-garn. Thermal Pro er et stof baseret på det velkendte og elskede fleece, men har en struktur, der skaber lommer med varm luft indeni.

Denne type stof holder dig varm i længere tid, er utroligt åndbart og transporterer sved væk fra kroppen under fysisk aktivitet.

Lycocell er fremstillet ved hjælp af naturlig cellulose, der også findes i træmasse, hvilket betyder at det er miljøvenligt og fuld nedbrydeligt.

Desuden er det fuld antibakterielt og tilføjer stoffet en vis blødhed, hvilket leder tankerne hen på en lækker bomuldstrøje.

De fleste funktioner ved denne trøje ligger i materialevalget, men du får også en afslappet hætte med elastisk foring, flotte brede manchetter og lav krave.

Groove hoodien har en slankere pasform end en almindelig hverdags-hættetrøje, men er dog ikke så tæt som et teknisk mellemlag.


Se mere om trøjer og sweatere

Tekniske data


Materialer:
Polartec THERMAL PRO fleece.
Hætte:
Fast hætte
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk