Vi sender som normalt og prisen for hjemmelevering er sat ned. Tusind tak for Jeres ordrer og pas godt på Jer selv

Cached at: 06-04-2020 04:42:05

Vandresko med Goretex til herrer og damer

Åndbare sko til vandring


Vandresko med Goretex giver bare bedre naturoplevelser - særligt i et land hvor det ofte regner eller der er dug på græsset om morgenen. Den gamle skrøne med at der ikke findes dårligt vejr, kun dårligt beklædning, gælder nemlig også fodtøjet. En vandretur i skoven på en regnvejrsdag er en fantastisk oplevelse - hvis altså man kan holde varmen og holde sig tør fra top til tå. Et par solide vandresko med Goretex giver derfor netop den der ekstra lækre oplevelse i skoven.

Vi har lidt for enhver smag. Tag et kig i vores udvalg, og tøv endelig ikke med at ringe til os, hvis du har brug for et råd.

Vælg underkategoriPopulært i sko

Billede.gif Sort
Fuldlædersko - Made in Europe. Hanwag vandresko af den slag..

Mere om Valungo II Bunion V
Billede.gif
PRIS KR. 1.699,-
Billede.gif Blå
Fuldlædersko i ypperste klasse - Made in Europe.. Hanwag va..

Mere om Valungo II Bunion L
Billede.gif
PRIS KR. 1.699,-
Billede.gif Læder
Lædersko til kvinder. Haglöfs lædersko til vandring og hver..

Mere om Ridge Leather Women
Billede.gif
TILBUD
Normalpris kr. 1.499,-
 
KUN KR. 1.199,-
Billede.gif Læder
Lædersko til mænd. Haglöfs lædersko i den absolutte forkæle..

Mere om Ridge Leather Mens
Billede.gif
TILBUD
Normalpris kr. 1.499,-
 
KUN KR. 1.199,-
Billede.gif Grøn
Vandtæt og åndbar letvægts vandresko. Salomon X Ultra 3 GTX..

Mere om X Ultra 3 GTX
Salomon
X Ultra 3 GTX
Billede.gif
TILBUD
Normalpris kr. 1.299,-
 
KUN KR. 999,-
Billede.gif Brun
Letvægts Vandresko med vandtæt membran. Salomon X Ultra 3 G..

Mere om X Ultra 3 GTX W
Salomon
X Ultra 3 GTX W
Billede.gif
TILBUD
Normalpris kr. 1.299,-
 
KUN KR. 999,-
Billede.gif MAROON
Vandresko til kvinder. Med sin gode svangstøtte og fantasti..

Mere om Skuta Low Proof Eco
Billede.gif
TILBUD
Normalpris kr. 999,-
 
KUN KR. 799,-
Billede.gif Oak Green
Vandresko til mænd. Med sin gode svangstøtte og fantastisk ..

Mere om Skuta Low Proof Eco
Billede.gif
TILBUD
Normalpris kr. 999,-
 
KUN KR. 799,-
Billede.gif Deep woods
Vandtætte vandresko. Haglöfs Kummel er den ultimative sko t..

Mere om Kummel Proof Eco Men
Billede.gif
PRIS KR. 1.399,-
Billede.gif Blå
Billede.gif Black
Letvægts trailsko - vandtæt og åndbar. Salomon Supercross G..

Mere om Supercross GTX
Salomon
Supercross GTX
Billede.gif
TILBUD
Normalpris kr. 1.199,-
 
KUN KR. 899,-
Billede.gif Sort
Vandresko med Goretex membran. Let og lækker vandresko med ..

Mere om Impulse II GTX Vand
Billede.gif
TILBUD
Normalpris kr. 999,-
 
KUN KR. 649,-
Billede.gif Sort/Orange
Billede.gif Sort /  Rød
Vandtæt sko til børn. Hvis en sko kan blive en legende, er ..

Mere om XA Pro 3D Vandtæt J
Billede.gif
PRIS KR. 599,-
Hos friliv.dk har vi et bredt udvalg at sko, som kan holde til at blive brugt udendørs. Ikke nok med det, så er skoene også i høj kvalitet og ergonomiske for dine fødder. Når du køber nye sko, så bør du overveje hvad de skal bruges til. Skal du bruge dem til hverdag, på arbejde eller i fritiden? Hvilket terræn går du i? Hvor meget går du i dem? Det er vigtigt at købe lige præcis de sko, som er perfekte for dig. Kvalitetssko kan nemlig holde flere år, så det er med at vælge rigtigt.

Ergonomi


Mange af tidens modesko er meget flotte at se på. Men er de gode at gå i? Svaret er desværre alt for ofte: ”Nej”. Det er vigtigt at købe fodtøj, som er godt for fødderne. Det nytter ikke, hvis skoene blot er pæne at kigge på.

Vores fødder bærer os og skal altså holde til ret meget, når vi går rundt. De kan ikke udskiftes Derfor er det vigtigt at behandle dem godt. Det kan man blandt andet gøre ved at vælge sko, som ikke trykker eller skarver. Det er også vigtigt at vælge sko med solide, støttende såler, samt stødabsorberende indlæg.

Et par gode sko er faktisk ikke kun gode for fødderne. De skåner kroppen hele vejen op gennem skelettet. Særligt knæ kan være udsatte ved et højt aktivitetsniveau. Med gode, stødabsorberende såler slider vandring mindre på dine knæ. Heldigvis er teknologien udviklet meget indenfor fodtøjsbranchen. I dag kan du få meget ergonomiske sko, som faktisk stadig er ganske pæne at se på. Så er der ikke længere nogen undskyldning. Forkæl dine fødder og giv dem de sko, som de fortjener.

Hvordan kan jeg se om mit fodtøj er vandtæt?


Du kan ikke umiddelbart se på et stykke fodtøj, om det er vandtæt eller ej. Men man finder ret hurtigt ud af det i regnvejr! Det bedste at se efter kan være et mærke hvor der står "Goretex", "Waterproof" eller noget andet, for de fleste producenter skilter gerne med at have vandtæt fodtøj.

Hvad er det der gør fodtøjet vandtæt?


Du kan ikke lige se det, og hvis man ikke lige ved det, er det svært at gætte at der lige under overlæderet sidder en membran. Det er denne membran der gør fodtøjet vandtæt og hvis den har en tilstrækkelig høj kvalitet, er skoen fortsat godt åndbar.

Når vi bruger ordet "overlæderet" kan det lige så godt være en nylonoverflade som det kan være læder. Det er en fællesbetegnelse for den del af skoene det tager sliddet, som bliver våde og smattede og skal gerne skal kunne holde til lidt af hvert. Lige derunder sidder membranen som egentligt bare er et stykke avanceret plastik. Det er den der gør skoene vandtætte og det er den der også skal tillade at fødderne ”ånder”.

Hvordan vedligeholder jeg vandtætheden i mine vandresko med Goretex?


Det er helt enkelt at svare på, for det kan du ikke. Goretex membranen sidder fastlamineret inde mellem overlæderet og et indermateriale, der sikrer, at din fod ikke ødelægger den.
Altså har du ikke direkte adgang til membranen og hvis du havde ville der heller ikke være meget du kunne gøre alligevel. Men kan man slet ikke gøre noget så?

Jo - heldigvis. Overlæderet kan du holde smidigt og vandafvisende med forskellige spray-produkter eller læderfedt. Det giver ikke mere vandtæthed men til gengæld en bedre åndbarhed. I det hele taget en sko, som holder længere. Det du gør, er at holde vand og skidt fra at kunne sætte sig i overlæderet og spærre for at dampene inde fra foden kan nå ud. Med en god vedligeholdelse er der altid fri passage indefra og ud for dampmolekylerne.
Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk