Sommerudsalg - og gratis ombytning på alle ordrer

Cached at: 20-09-2021 02:28:58
 
Spar
38%
Viking Akkarvik Mid Juniorstøvle
  • Viking Akkarvik Mid Juniorstøvle Navy
  • Viking Akkarvik Mid Juniorstøvle Navy
  • Viking Akkarvik Mid Juniorstøvle Navy

Viking Akkarvik Mid WP Juniorstøvle


Vandrestøvle til juniorer

NYHED
Viking, Norwegian footwear since 1920

Størrelse:

 
34
35
36
37
38
39
40
Husk at vælge størrelse

Farve:

Navy
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 

På lager

Viking Akkarvik er en fuldblods vandrestøvle til juniorer der skal prøve kræfter med - og begejstres for - naturen og det at vandre. Let, vandtæt og ånbdhar.


Støvlen har alle de gode egenskaber en god og solid vandrestøvle bør have. For det første er den helt vandtæt og tillader samtidig foden at ånde ud igennem membranen.

Dernæst er den let og bliver dermed også let for den unge at holde af og måske bruge som sin hverdags vinterstøvle når det er den sæson.
Den giver en god støtte, med en god højde op ad anklen, en snøre der kan lukke sammen godt oppe og en bund der giver foden ro til at vandre, ved at give den gode støtte.

Rå og solide forstærkninger foran, bagpå og nederst langs siderne giver en øget slidstyrke og holdbarhed og regn med at den holder i lang tid og til mange kilometers vandring.

Mellemsålen er lavet er EVA materiale - det bedste der kan bruges til at skabe en stødabsorberende støvle der kan bruges mange kilometer om dagen med mindst mulig belastning for ben, knæ og ryg.

Overdelen er ripstop mesh - noget af det mest åndbare du kan give en støvle som overdel og alligevel stærk nok til at holde støvlens levetid ud.

Støvlerne er med til at sikre en god trafiksikkerhed, idet de har refleksive detaljer.


Se mere om børnesko

Tekniske data


Åndbar:
Ja
Vandtæt:
Ja
Mellemsål:
EVA
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2021, All Rights Reserved. | friliv.dk