Cached at: 22-02-2020 07:14:25
 
Hanwag Valungo II Bunion Lady Vandresko

Hanwag Valungo II Bunion Lady Vandresko


Fuldlædersko i ypperste klasse - Made in Europe.

Hanwag, Since 1921

Størrelse:

 
37½
38
39
39½
40
40½
41½
42
Husk at vælge størrelse

Farve:

Blå
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Hanwag vandresko i den klasse man drømmer om og som man vender tilbage til år efter år - en solid bestseller af det allerbedste.


Hanwag har taget den bedste sko de nogensinde har lavet og lavet en opdatering af den - så er man godt nok modig!
Men ikke desto mindre har de gjort det og de er kommet ualmindeligt godt fra det - den nye Valungo II er en sko du bare skal glæde dig til!

Valungo II Bunion Lady er stadig en fuldlædersko der henvender sig til vandrere og til alle der gerne vil have en solid hverdagssko med en god åndbarhed.
Skoen er nemlig lavet med læder som ydermateriale og kromfrit kalvelæder på indersiden - en forkælelse af foden i en grad så man bliver dybt afhængig...

Det nye ved skoen er dels at den er blevet en smule lettere, idet sålen er knap så bastant som tidligere. Den er lavet i et lidt anderledes og mere slidstærkt materiale, så du skal forvente at kunne gå lidt flere kilometer i den nye model.

Den nye vandresko er ligeledes blevet en lille anelse lavere, hvilket har gjort skoen lidt frækkere at se på, lidt mere ungdommelig og lidt lettere i det hele taget.


Se mere om damesko

Tekniske data


Materialer:
Læder
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk