Gratis ombytning - 90 dages bytte og returret

Cached at: 20-03-2023 10:48:56
 
Spar
47%
Hanwag Valungo II Bunion Vandresko
  • Hanwag Valungo II Bunion Vandresko Sort
  • Hanwag Valungo II Bunion Vandresko Sort

Hanwag Valungo II Bunion Vandresko


Fuldlædersko - Made in Europe

NYHED
Hanwag, Since 1921
TILBUD
Normalpris kr. 1.699,-
KUN KR. 899,-

Størrelse:

 
40
Husk at vælge størrelse

Farve:

Sort
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Hanwag vandresko af den slags der ikke bare sætter solidt på fødderne, men går ind i sjælen og bliver en del af dig.


Man er godt nok modig når man tager verdens bedste sko og begynder at lave en opdateret version af den, men det må de åbenbart være hos tyske Hanwag. I hvert tilfælde er Valungo II Bunion kommet efter den absolutte bestseller af samme navn, og som har været en succes helt ud over det sædvanlige.

Heldigvis er Valungo II Bunion stadig en fuldlædersko der henvender sig til vandrere og til alle der gerne vil have en solid hverdagssko med en god åndbarhed.
Skoen er nemlig lavet med læder som ydermateriale og kromfrit kalvelæder på indersiden - en forkælelse af foden i en grad så man bliver dybt afhængig...

Det nye ved skoen er dels at den er blevet en smule lettere, idet sålen er knap så bastant som tidligere. Den er lavet i et lidt anderledes og mere slidstærkt materiale, så du skal forvente at kunne gå lidt flere kilometer i den nye model.

Den nye vandresko er ligeledes blevet en lille anelse lavere, hvilket har gjort skoen lidt frækkere at se på, lidt mere ungdommelig og lidt lettere i det hele taget.

De helt basale og elskede dele af skoen er intakte. Den er stadig smidig, utrolig åndbar og så kan sålen stadig skiftes når den er slidt ned. Det er ikke så tosset i en verden der måske er lige hurtig nok til at smide et par sko ud der sagtens kunne gå en Camino eller to mere...

Skoene er størrelsessvarende - så køb den størrelse du forventer at skulle bruge.


Se mere om damesko

Tekniske data


Materialer:
Læder
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”
Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2023, All Rights Reserved. | friliv.dk