Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 29-06-2022 12:29:40
 
Green Comfort Wool Nepal
  • Green Comfort Wool Nepal  Sort
  • Green Comfort Wool Nepal  Sort
  • Green Comfort Wool Nepal  Sort
  • Green Comfort Wool Nepal  Sort
  • Green Comfort Wool Nepal  Mørkegrå

Green Comfort Wool Nepal


Uldfutter med gummisål

Green Comfort, Fodtøj

Størrelse:

 
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Husk at vælge størrelse

Farve:

Mørkegrå
Sort
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Green Comfort uldfutter i absolut højeste kvalitet. Hele processen bagved produktionen er et studie i etik og håndværk på topniveau.


Ulden i futterne er næmsomt sæbevasket uld der er selvrensende og lugtfrit, men som fint kan håndvaskes hvis du har brug for det.

Støvlerne er lavet i Nepal, typisk af kvinder der er ansat på fabrikken til at producere. Ud over deres job får de undervisning i engelsk og deres børn bliver tilbudt undervisning på privatskoler.

Én ansat på fabrikken kan lave 2 par sko om dagen, så det siger lidt om den omhu der ligger i at få det lækre uld forarbejdet og klargjort til at blive sat sammen med en bund der giver dig stødabsorbering hele dens livscyklus igennem.

Det er nemlig en original EnergySole der udgør mellemsålen og den er der livstidsgaranti på holdbarheden af. Den kan nemlig ikke trykkes flad, så den vil altid give dig en den bedste absorbering.

Ydersålen i disse uldfutter er en russkindsål, som er mest egnet til indendørsbrug. Ved at lave sålen i russkind får du et par hjemmesko, som ikke afgiver en klappende lyd når du går rundt i hjemmet, derudover giver det også en skridsikkerhed.


Se mere om herresko

Tekniske data


Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk