Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 29-06-2022 12:34:07
 
Lundhags Kilen Low

Lundhags Kilen Low


Livsnyderens hverdags vandresko

Lundhags, Siden 1932

Størrelse:

 
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Husk at vælge størrelse

Farve:

Deep blue
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Lundhags Kilen Low er en lidt særlig udgave af en vandresko fra de svenske mestre i fodtøj - den er komfortabel og let ud over hvad der er kommet med tidligere.


Sig Lundhags og den garvede vandrer vil huske alle de stivere modeller af vandresko og støvler med nærmest uendelig slidstyrke og noget af det eneste svenskerne vil have på fødderne, når de skal på fjeldet.

De seneste år er der kommet mere komfort og lethed ind i programmet og med Kilen low melder Lundhags sig ind i koret af vandresko producenter der vil have en bid af kagen med hverdagssko der også kan bruges til lettere vandreture.

Den er nemlig nærmest foret på indersiden med en blød mesh der giver en forkælelse ved første berøring, som man ikke er vant til med Lundhags sko.

Skoen har en Vibran sål der giver den ypperste slidstyrke du kan få der og overdelen er helt fri for en membran og dermed har det den bedste åndbarhed du kan forestille sig.


Se mere om herresko

Tekniske data


Vandtæt:
Stænktæt
Overlæder:
Ruskind
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk