Køb bare julegaverne - vi bytter altid i 90 dage.

Cached at: 20-10-2021 14:56:35
 
Watzmann Gaiter II

Watzmann Gaiter II


All-around GamacheProduktet er desværre midlertidig udsolgt
Ring på tlf.: 60 75 06 00 for at høre nærmereWatzmann Gaiter II er en all-around gamache, der holder dig for fra skidt, snavs, sne og vand. Super praktisk alternativ når regnbukserne dækker mere end hvad de behøver


Gamacherne har en integreret membran som sikre dig 100% windtæthed. De er selvfølgelig også vandafvisende for at gøre dem anvendelige i al salgs vejr.

I toppe sidder en elastiksnor der sikre, at gamacherne sidder tæt tilsluttet dit ben. Ned langs siden sidder en lynlås, der strækker fra toppen til bunden. For at gamachen ikke glider op langs benet, sikres den med en justerbar strop, som føres under foden. Gamachen kan yderligere fastgøres til skoen/støvlen ved hjælp af en indvendig krog, der hægtes på snørebåndet.

Som mange af Vaude's andre produkter er Watzmann Gaiter II
lavet i et miljøvenligt og bæredygtigt materiale.


Se mere om diverse

Tekniske data


Materialer:
Polyamide
Polyurethan
Vandtæt:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2021, All Rights Reserved. | friliv.dk