Sommer udsalg - Nye tilbud hver dag.

Cached at: 18-08-2022 03:16:54
 
Solo QuickDry Mid Length Sock New

Sealskinz Solo QuickDry Mid Length Sock


Hurtigtørrende sokker med god varmekontrol

Sealskinz, The need to defy the outdoors

Størrelse:

 
M
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black/Grey
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 

Levering: 2-4 hverdage

Sealskinz Solo QuickDry Mid Length Sock i Hydrofobisk garn holder fødderne tørre og komfortable under både varme og kolde forhold.


Sokkerne er lavet af hydrofobisk garn, som ikke kan absorbere fugt, men leder fugt værk fra foden gennem garnets kanaler. Dette gør at både sokkerne har en meget kort tørringsproces, samt en rigtig god åndbarhed.

Den hurtige tørringsproces kombineret med en tæt og teknisk pasfrom omkring foden forhindre dannelse af vabler og irriteret hud. Alle sømme er flade så der også forhindres unødvendig og ubehagelig friktion.

Udover at være intet mindre en fantastiske så har sokkerne antimikrobielle egenskaber, som mindsker dårlig lugt og bakterietrivsel. Altså kan du anvende sokkerne flere dage på vandreturen med god samvittighed.


Se mere om sokker

Tekniske data


Materialer:
Quick dry fabric
92% Polycolon®, 5% Nylon, 2% Elastane
Åndbar:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk