Cached at: 19-09-2020 02:35:38
 
Spar
24%
Viking Extreme Termostøvle
  • Viking Extreme Termostøvler Pink
  • Viking Extreme Termostøvler Pink
  • Viking Extreme Termostøvle Sort
  • Viking Extreme Termostøvler Sort
  • Viking Extreme Termostøvle Lilla
  • Viking Extreme Termostøvler Lilla

Viking Extreme Termostøvler


Termostøvle med snøre fra Viking

Viking, Norwegian footwear since 1920

Størrelse:

 
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Husk at vælge størrelse

Farve:

Pink
Sort
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 

På lager

Viking termostøvle i ekstremt let PU-materiale der ved hjælp af millioner af luftbobler isolerer perfekt, den lave vægt til trods.


Støvlerne er elsket år efter år af både børn og deres forældre af hver deres årsager.
Børnene elsker naturligvis at de altid har ét par støvler der kan holde dem tørre og varme, uanset om vinteren er sjap og regn eller det er frost og sne. Den er 100% vandtæt og bliver ved med at være det uden at skulle imprægneres igen og igen og den er lun takket være uld og polyesterforet indeni.

Ligeledes elsker børnene at have en let støvle der kan løbes i og som er utrolig let at tage på - selv hvis man lige er startet i børnehaven.

Forældrene elsker støvlen fordi den er lavet i miljøvenlige materialer - fordi den er til at betale og fordi den kan holde til et meget hårdt slid en lang vinter igennem.

Støvlen har en slidsål i materialer der bliver ved med at have en godt greb i bunden, uanset og det er sjap eller hård frost. Det betyder også meget for børnene, idet de således kan stå fast, når der skal leges ståtrold eller kælkebakken skal forceres den ene gang efter den anden.

Hele støvlens materiale forbliver blødt og smidigt ned til -20% og det er også ved de frostgrader det bliver nødvendigt at tænke i en uldsok sammen med støvlen, for at barnet kan holde varmen. Og det er altså ret koldt!

Viking har årevis - mere end 90 år faktisk - leveret fodtøj fra deres norske designere til børn og voksne der skal være ude i al slags vejr. De leverer en kvalitet vi bare må tage hatten af for og både dem der skal betale og dem der skal bruge er glade for mærket.

Genial termostøvle fra Viking.


Se mere om børnestøvler

Tekniske data


Vandtæt:
Ja
Vindtæt:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk