Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 09-08-2022 04:40:51
 
Spar
20%
Hanwag Lhasa II Wide Lady
  • Hanwag Lhasa II Wide Lady Brun
  • Hanwag Lhasa II Wide Lady Brun

Hanwag Lhasa II Wide Lady


Fuldblods vandrestøvle

Hanwag, Since 1921

Størrelse:

 
37
37½
38
39
39½
40
40½
41½
42
Husk at vælge størrelse

Farve:

Brun
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Hanwag Lhasa II Wide Lady er en fuldblods vandrestøvle der er lavet af et dobbeltlag læder.


Yderdelen af støvlen er leveret af de imponerende tibetanske Yak-okser, der om nogen kan give os en slidstærk hud der kan holde til lidt af hvert.
Inderlæderet er Chromefrit kalvelæder og det er så lækkert for foden at du ikke har lyst til at gå i andet fodtøj, når først du har et par Lhasa II wide Lady derhjemme.

Støvlen er stiv i bunden og giver dig dermed en rigtig god støtte når du skal ud af vandre længere ture, skal på fjeldet og gå der hvor der ikke er stier eller hvis du skal gå med en tungere rygsæk.

Vandrestøvlen er kommet som en naturlig arvtager fra Lhase Wide Lady og det nye er hægterne. Dels de hægter snørebåndende kører igennem hele vejen op, der er blevet en del stærkere. Dels er der kommet en hægte midt på støvlens pløs der holder pløsen på plads så den ikke glider ud til siden eller falder nedad når du går.

Bunden af støvlen er stadig fra Vibram og en af de virkeligt rå af dem de laver. Du kan stå fast, også når det er mudret, iset eller på anden måde glat.
Når engang bunden er slidt ned - og hvis du ellers passer på støvlen, så er det bunden der går først til - kan du få den gensålet.
Indlevér den blot hos os igen, så sender vi den ind til Hanwag der limer en ny sål på den.


Se mere om damestøvler

Tekniske data


Materialer:
Læder
Vægt:
720 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk