Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 09-08-2022 02:56:18
 
Keen Ridge Flex Mid wp

Keen Ridge Flex Mid WP Women


Gode vandrestøvler med et feminint twist

Keen, Et komfortabelt valg for både dine fødder, men også for miljøet.

Størrelse:

 
36
37
42
Husk at vælge størrelse

Farve:

Brick
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Keen Ridge Flex Mid wp er opstået ved at tage den ikoniske Targhee vandrestøvle og parre den med den nye KEEN.BELLOWS FLEX -teknologi for at reducere den energi, det kræver af hvert et skridt.


Du vil opleve at Ridge Flex er mere fleksibel, og du kan se frem til eminente vandre ture gladere i disse vandtætte damestøvler.

KEEN.BELLOWS FLEX kræver 60% mindre energi at bøje, hvilket gør hvert trin lettere. Desuden får du her en mere holdbar støvle, da KEEN.BELLOWS FLEX bøjer hvor andre støvler revner og svækkes over tid.

Ridge Flex er en støvle, der kan bruges under alle forhold og kan stå imod det meste med KEEN.DRY vandtæt beskyttelse og KEEN.ALL-TERRAIN trækkraft for bedre greb på en række forskellige trailoverflader.

Og så elsker vi det feminine twist af lyserødt, som er tilføjet den her seje støvle. Hvem siger at man ikke gerne må være lidt moderigtig på sine vanddreture.


Se mere om damestøvler

Tekniske data


Materialer:
Læder
Mesh
Mellemsål:
EVA
Vægt str. 38:
515 gram
Foret:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk