Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 09-08-2022 03:49:13
 
Spar
44%
Viking Rondane GTX W Vandrestøvle
  • Viking Rondane GTX W Vandrestøvle Taupe
  • Viking Rondane GTX W Vandrestøvle Taupe
  • Viking Rondane GTX W Vandrestøvle Pewter / Pink

Viking Rondane GTX Vandrestøvle


Åndbar og vandtæt støvle

Viking, Norwegian footwear since 1920

Størrelse:

 
37
44
Husk at vælge størrelse

Farve:

Pewter / Pink
Taupe
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Viking vandrestøvle i solidt design til personen der skal bruge en allround outdoor støvle, der kan bruges på selv lange vandringer.


Støvlen er robust og velsiddende og bygget til at blive brugt på de helt fede ture, hvor der ikke nødvendigvis er stier og hvor vejret kan vise tænder.
Støvlerne er nemlig opbygget med en solid slidsål der gør at du kan stå fast, en mellemsål der giver dig den bedste absorbering og et overlæder der giver tørre fødder.

Mellemsålen er nemlig EVA materiale der gør at du ikke får stød op i ryggen af de mange skridt du går, men kan holde til vandringerne.
Sålen er mellemstiv, så du kan bruge den til at gå de længere ture, ligesom den fungerer perfekt som allroundt outdoorstøvle og vinterstøvle.

Vandrestøvlen er har en Goretex membran der giver dig tørre fødder når det er vådt eller sjappet udenfor, og som tillader din fod at ånde, så indeklimaet i støvlen er godt.

Overdelen er lavet i robust læder, så du skal forvente en stor holdbarhed og en støvle du kan stole på når du er langt væk fra civilisationen.


Se mere om damestøvler

Tekniske data


Åndbar:
Ja
Vandtæt:
Ja
Vindtæt:
Ja
Membran:
Goretex
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk