Cached at: 18-01-2020 13:00:13
 
Spar
30%
CMP Rigel Mid Vandrestøvle
  • CMP Rigel Mid Vandrestøvle Blå
  • CMP Rigel Mid Vandrestøvle Sort / Grå

CMP Rigel Mid Vandrestøvle


Letvægts Vandrestøvle - vandtæt og åndbar

CMP, <h2> italiensk kvalitet </h2>
CMP er et italiensk mærke som altid levere varer som altid er i den bedste kvalitet. </br>
CMP er oprindeligt startet som et familie foretagende af den mindste i en søskende folk på 5. Den første handel blev lavet på en bænk ved den nærmeste tog station, og siden da har det taget fart.
Dette er over 50 år siden, og netop dette gør at de har utrolig meget erfaring og knowhow. Siden da har CMP udvidet deres forretning over hele verden og lancere hele tiden nye kollektioner og udvider deres brand. </br>
I skoene kan man altid mærke at der er gjort en stor indsats for komfort, og for at dine fødder skal varer i mange år. Skoene er derfor perfekte til vandreture og andre outdoor aktiviteter så uanset om du kan lide at gå på jagt, rejse eller blot tage ude i skoven over overnatte, så er dette brand noget for dig.

Størrelse:

 
41
42
43
44
45
46
47
Husk at vælge størrelse

Farve:

Blå
Sort / Grå
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

CMP vandrestøvle med vandtæt og åndbar membran i en superlækker kvalitet der giver dig støvler til hverdag og vandring i mange år.


Støvlerne har en perlerække af lækre detaljer og starter vi fra bunden har de et greb der er solidt og stærkt og gør at du kan stå fast i både regnvej, på et iset underlag og en mere mudret sti.
Det er CMPs egenudviklede bund der sidder på og sikrer dig alle fordelene fra en professionel bund.

Mellemsålen er solidt EVA materiale og lige over den sidder otholites sål i den dyre klasse. Det er den din fod havner i kontakt med og det er den der giver en blød og rar fornemmelse og god støtte.

Støvlernes overdel er i nylon og giver dermed en superlet støvle.
Lige under det slidstærke nylon sidder membranen der sikrer dig vandtæthed og en åndbarhed der gør at du kan bruge støvlen mere eller mindre hele året.

Støvlen er med mellemhøj støtte og dermed egnet til vandring på skovstier, og med en mellemtung rygsæk.

Suveræn lækker Vandrestøvle fra Italienske CMP, der gennem generationer har givet alverdens outdoor folk lækkert fodtøj.


Se mere om herrestøvler

Tekniske data


Åndbar:
Ja
Vandtæt:
Ja
Sål:
ORTHOLITE®
Mellemsål:
EVA
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk