Cached at: 22-10-2019 13:43:17
 
Spar
25%
Hanwag Lhasa Wide læderstøvle
  • Hanwag Lhasa Wide læderstøvle Brun
  • Hanwag Lhasa Wide læderstøvle Læder

Hanwag Lhasa Wide læderstøvle


Vandrestøvle

Hanwag, Since 1921

Størrelse:

 
46½
Husk at vælge størrelse

Farve:

Brun
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Put viden fra 90 års dedikation til læderfodtøj, tilsæt det stærkeste og mest smidige yderlæder og det blødeste inderlæder - og de ypperste vandrestøvler står foran dig!


Hvis nu du var en Yak-okse og skulle leve dit liv i uvejsomme bjerge, sommer og vinter, ville du så bruge en del energi på at sikre dit ydre med en læderhud der kunne klare strabadserne?

Hanwag har taget det bedste Yak-okse-læder til at skabe Lhasa Wide, og resultatet er en støvle du skal forvente en meget stor holdbarhed af.
På ydersiden giver Yakokselæder dig holdbarhed, på indersiden giver Kromfrit kalvelæder uendelig forkælelse til foden.

Støvlen er udstyret med en stiv bund og giver en perfekt fuldblods vandrestøvle, til dig der bruger støvlen altid, til alting - og engang imellem går langt i den.

Forfoden har ekstra bredde, så flest mulige kan bruge støvlen. Snøren glider midtvejs ind i en låsehægte, således du kan spænde støvler snævert til omkring forfoden og ikke have den så stramt omkring anklen - eller omvendt.

Hanwag Lhasa Wide læderstøvle kan omsåles, når engang den pålimede Wibram sål er slidt op. Indlever dem blot i butikken hvor de er købt og lad os stå for det praktiske.


Se mere om herrestøvler

Tekniske data


Materialer:
Yakokse læder
Vægt:
1500 gram
Sål:
Vibram®
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk