Cached at: 13-08-2020 15:33:15
 
Spar
20%
Hanwag Tatra II Wide GTX Vandrestøvle
  • Hanwag Tatra II Wide GTX Vandrestøvle Brun
  • Hanwag Tatra II Wide GTX Vandrestøvle Brun

Hanwag Tatra II Wide GTX Vandrestøvle


Stivbundet vandrestøvle med Goretex

Hanwag, Since 1921

Størrelse:

 
42
42½
43
44
44½
45
46
46½
Husk at vælge størrelse

Farve:

Brun
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Hanwag vandrestøvle i opdateret version med masser af lækre detaljer og stadig helt vindtæt, vandtæt og åndbar.


Hanwags Tatra modeller har altid være en drøm for vandrere der skal gå langt og som måske undervejs kommer i uvejsomt terræn, stiløse passager eller på anden måde udfordres ud over det sædvanlige.

Tatra II Wide GTX er ingen undtagelse og det vil fortsat være en fuldblods vandrestøvle til alle der vil investere én gang og passe på sit fodtøj.
Den nye model kan nemlig stadig få skiftet sålen når den engang er slidt ned, så pas godt på overdelen med læderfedt - så har du støvler i mange år.

Vandrestøvlen har en god stiv sål og egner sig dermed til længere og hårdrer ture. Lige over den grovbundende slidsål sidder der en solid EVA mellemsål der sørger for en god absorbering, således du ikke får ømme led eller dårlig ryg af at gå de mange kilometer.

Overlæderet er slidstærk okselæder og lige under sidder Goretex membranen der sikrer dig tørre fødder - uanset hvor meget det kan finde på at regne. Tilmed tillader membranen din fod at ånde, så du slipper af med dampene fra fødderne, når turen bliver hård og fødderne sveder meget.

Ved pløsen - det stykke læder der sidder opad skinnebenet - er der sat en hægte der gør at snørrebåndet holder det fast midtpå benet. Det er godt tænkt og gør at du kan gå og gå, uden at skulle rette på pløsen undervejs.

Som alle andre modeller fra Hanwag er Tatra II Wide segmenteret i opbygningen. Det er en arbejdsproces der kræver mange manuelle arbejdstimer, men som sikrer at overlæderet og Goretex membranen er forankret særligt langt inde under selve fodtsålen og som gør at du derfor skal forvente noget mere holdbarhedsmæssigt at denne støvle.
På samme måde sidder støvlen fantastisk på foden og bliver ved med at gøre det, år efter år.


Se mere om herrestøvler

Tekniske data


Materialer:
Læder
Åndbar:
Ja
Vandtæt:
Ja
Vindtæt:
Ja
Sål:
Vibram®
Mellemsål:
EVA
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk