Cached at: 04-06-2020 06:12:00
 
Spar
31%
Salomon Quest 4D 3 GTX Vandrestøvle
  • Salomon Quest 4D 3 GTX Vandrestøvle Brun
  • Salomon Quest 4D 3 GTX Vandrestøvle Phantom / Black / Quiet Shade
  • Salomon Quest 4D 3 GTX Vandrestøvle Phantom / Black / Quiet Shade

Salomon Quest 4D 3 GTX Vandrestøvle


Vandtæt og solid vandrestøvle

Salomon, Outdoor

Størrelse:

 
42
42 2/3
43 1/3
44
45 1/3
46
46 2/3
47 1/3
Husk at vælge størrelse

Farve:

Phantom / Black / Quiet Shade
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Salomon vandrestøvle der er uhyre populær og som har alle de egenskaber vi elsker ved en solid støvle til hårdt brug - godt støttende, perfekt pasform og naturligvis vandtæt og åndbar.


Salomon kræver næppe nogen yderligere præsentation når emnet er solidt fodtøj og de har leveret noget at det mest roste fodtøj i vores generation.
Salomon selv betegner siger, at de laver alt det vi skal bruge på et bjerg - og det er jo en dejlig konkret måde at anskue det på.

Det giver også en fornemmelse af hvad den nye Quest 4D 3 GTX vandrestøvle er god til, nemlig de lidt hårdere vandringer i stiløst terræn, der hvor der stilles større krav til fodtøj og udstyr i det hele taget.

Salomon Quest 4D 3 GTX er opbygget præcist som dens forgænger med samme navn. Det betyder at bunden er lavet med Salomons egen slidstærke Contragrip sål, der sikrer dig et solidt fodfæste i løst terræn, når det er mudret og når det bliver mere glat.
Det er mønstret på den bagerste del af sålen der giver udslaget, idet det er vendt om. På den måde kan du stå fast når det går ned af bakke eller når du skal stoppe op.

Lige over slidsålen er nok den mest geniale teknologi i denne støvle gemt, idet 4D chassiet er gemt her. Det en en formet nylonplade der er skudt ind imellem 2 lag EVA stødabsorberende skum med den effekt at give torsionsstivhed - den stivhed du har brug for når terrænet bliver hårdt eller når foden bliver rigtig træt.
Det geniale er netop at nylonpladen er skudt ind mellem de 2 lag EVA, idet det gør at du stadig har føling med underlaget og dermed undgår at træde forkert og skade dig selv.

Sålen i fodsengen er den ypperste kvalitet fra Ortholite, der ud over at forkæle foden også giver dig en antibakterial fodseng - altså færre duftgener.

Overdelen er forstærket nylon, der dermed giver dig den mest åndbare oplevelse du kan få med en vandtæt sko med Goretex membran. Forstærkningerne er kernelæder og både snuden og bagenden har derudover forstærkninger der sikrer dig en længere holdbarhed og færre skader som følger af sten og rødder i terrænet.

Ved anklen er der noget nyt på Salomon Quest 4D 3 GTX Vandrestøvlen, i forhold til 2´eren. Der er den nemlig bledet blødere, uden at det er gået ud over den støtte støvlen giver. Det er ret godt gået, når udgangspunktet var solidt og godt.
Derudvoer er den blevet lige en anelse mere fræk at se på med en læderforstærket krans øverst.

Vores varmeste anbefaling til en fuldblods vandrestøvle fra Salomon.


Se mere om herrestøvler

Tekniske data


Åndbar:
Ja
Vandtæt:
Ja
Vindtæt:
Ja
Sål:
ORTHOLITE®
Mellemsål:
EVA
Slidsål:
Salomon Contragrib
Membran:
Goretex
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk