Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 22-05-2022 03:34:18
 
Spar
46%
Woodlands
  • Woodlands ESPRESSO
  • Woodlands Honey wheat / Angora

Woodlands


Helly Hansen læderstøvle

Helly Hansen, Confidence when it matters

Størrelse:

 
41/8
43/9.5
44/10
44.5/10.5
45/11
46/11.5
46.5/12
48/13
Husk at vælge størrelse

Farve:

Honey wheat / Angora
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Masser af stil og masser af funktionalitet i en støvle der egner sig fantastisk til vinterens traveture i de danske skove eller norske fjelde.


Scenen er sat - vinteren har gjort sit indtog og sommerhusområdet er hyldet i et tyndt lag sne der ligger over den frosne jord. Fjorden er også frosset til helt inde ved land og vinden piber godt i skorstenen. Selvom der er lunt og dejligt foran brændeovnen, lokker den høje sol dig til at tage en længere travetur og nyde at livet også er dejligt om vinteren. På overkroppen et uldlag og yderst en dunjakke, på benene de forede trekkingbukser og på fødderne yndlingsstøvletterne.
Godt du huskede at tage termokanden med i inderlommen, for det bliver en lang eftermiddag ude i naturen...

Woodlands har suveræne egenskaber i forhold til længere vandringer uden en tung rygsæk. De har for det første en slidsål i Helly Hansens Helly Grip, der sikrer dig mod at skride og falde i vådt og koldt vejr. Dernæst en EVA mellemsål der virker stødabsorberende og giver et godt hold i hele støvlen og stabilitet i vandringen.
På ydersiden har Helly hansens designere puttet det fineste vandtætte læder, der blot skal have læderfedt for at forblive vandtæt og kunne holde i årevis.

Woodlands har masser af gode egenskaber, der giver dig bedre og længere ture i naturen med en bedre form og større glæde som gevinst- God vinter.


Se mere om herrestøvler

Tekniske data


Overlæder:
PREMIUM QUALITY FULL-GRAIN WATERREPELLANT LEATHER
Mellemsål:
PREMIUM EVA MIDSOLE
Slidsål:
HELLY GRIP YDERSÅL
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk