Cached at: 14-12-2019 06:24:48
 
Montane Vortex Strech Gaiter
  • Vortex Strech Gaiter Sort
  • Vortex Strech Gaiter Sort
  • Montane Vortex Strech Gaiter Black

Montane Vortex Strech Gaiter


Montane Gaiter

Montane, Featherlite clothing

Størrelse:

 
M
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 

På lager

Montane laver gaiters i flere forskellige højder og Vortex Stretch Gaiter er trailløberes foretrukne, da den er ultralet, slidstærk, vandtæt og åndbar.


Vortex Stretch Gaiter er som navnet siger det meget strækbar, særligt de steder hvor løb eller vandring stiller krav til den om at følge kroppens bevægelser. Derudover har Gaiterne alle de detaljer vi forventer af et produkt fra den øverste kvalitetskasse. Der er en metalbøjle der tager fat i snørebåndet, så den ikke glider op ad benet under brug, den kan snøres sammen om skinnebenet med en enkelthåndsbetjent snøre og naturligvis åbnes helt, så du ikke skal have fodtøjet af for at åbne den.

Den nederste del er derudover ekstra forstærket, således gaiterne får en ekstra lang holdbarhed og naturligvis er de komplet vandtætte og meget åndbare.


Se mere om løb og sport

Tekniske data


Vandsøjletryk:
20000 mm.
Vægt:
179 gram
Åndbarhed:
20000 G/m2/24h
Åndbar:
Ja
Vandtæt:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk