Cached at: 12-08-2020 14:48:29
 
Camo Extreme Cold Weather Gauntlet

Camo Extreme Cold Weather Gauntlet


100% vin- og vandtæt

NYHED
Sealskinz, The need to defy the outdoors

Størrelse:

 
XL
Husk at vælge størrelse

Farve:

Realtree Xtra/Beige
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Sealskinz’s gauntlet med et væld af funktioner giver dig en fantastisk varme samtidig med, at den både er vindtæt, vandtæt og åndbar.


Denne handsker vil være din bedste ven når du befinder dig i ekstreme vejrforhold. Camouflage mønstret består af 12 varme naturfarver, som passer ind i efteråret, vinteren og frem til at foråret springer ud.

Handsken fæstner via en justerbar elastiksnor længere oppe ad armen end mange andre handsker gør. Dette betyder, at du får en bedre beskyttelse mod vind og vejr med denne handske.
Fingre i handsken er syet i en bøjet form, hvilket øger fingerfærdighed. Selve håndfladen i handsken er en PU palm, som både giver en større holdbarhed/slidstyrke og kontrol over handsken.
Indersiden af håndryggen er lavet af mikro fleece, som hjælper kroppen med at regulere varmen og fugtigheden indeni handsken. Du undgår derfor en svedig og våde inderside, som på længere sigt normalt ville føre til kolde hænder og tab af fingerfærdighed.
Tommelfingeren er udstyret med en fleece-sektion, som kan anvendes til at tørre sveden af panden eller snavs af diverse hoverflader.

Som en sidste god kvalitet ved denne handske, kan den sagtens klare en tur i vaskemaskinen.

Inner: 100% Polyester


Se mere om handsker

Tekniske data


Materialer:
55% Polyester, 24% Nylon, 16% Polyurethane, 5% Elastane
Åndbar:
Ja
Vandtæt:
Ja
Vindtæt:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk