Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 09-08-2022 03:34:40
 
Spar
27%
Hestra Ergo Grip Active Handske
  • Hestra Ergo Grip Active Handske Sort
  • Hestra Ergo Grip Active Handske Sort / hvid

Hestra Ergo Grip Active Handske


Outdoorhandske med gedeskind

Hestra, Gloves since 1936

Størrelse:

 
7
8
10
11
Husk at vælge størrelse

Farve:

Sort
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Hestra outdoorhandske med gedeskind i håndfladen, et yderlag med en Windstoppermembran under og et fantastisk komfortabelt indre.


Når du først får hånden i den handske er det svært at komme af den igen - men det må jo ske for den er trods alt svært at skrive på et tastetur med.

Det ydre er jo egentligt også det mest fantastiske ved handsken, idet det er en gedeskindshandske i håndfladen og et vindtæt yderlag der gør resten af den.

Det at den har skind på indersiden gør den til en solid outdoorhandske, idet du kan bruge den til at holde dine fingre varme med, men også til at tage en gryde af bålet eller trangiaen og til at binde tov, uden at slide huden op.

Fingrene på handsken er formede efter håndens ergonomi, hvilket er årsagen til at de nærmest glider på hånden og insisterer på at blive siddende der - og det kan de godt få lov til.


Se mere om handsker

Tekniske data


Materialer:
Gore Windstopper
Gedeskind 0.75-0.85 mm
Vindtæt:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”
Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk