Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 09-08-2022 04:28:40
 
Spar
22%
PRISM GLOVE
  • PRISM GLOVE Black
  • PRISM GLOVE Narwhal Blue

Montane Prism Glove


Fiberforet handske med pakpose

Montane, Featherlite clothing

Størrelse:

 
S
M
L
XL
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black
Narwhal Blue
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 

Levering: 2-4 hverdage

Montane Prism Glove - let og varm handske, som ikke skal af for at betjene en smartphone.


Få ting er værre, end at fryse på fingrene! Og derfor bør man faktisk altid have Prism Glove med i rygsækken eller i jakken på de kolde ture i det fri - ganske enkelt fordi, den er nem og hurtigt at trække over hænderne ved pludselige vejrskift, og så fordi den fylder mindre end et æble, når den er pakket i den medfølgende pakkepose! Som ekstrahandske giver den rigtig god varme på de kolde dage, hvor man måske har undervurderet vejret.

Montane Prism Glove er fremstillet med et vind- og vandresistent ydermateriale af Pertex® Microlight og foret med den eksklusive PrimaLoft® Gold, som binder store mængder isolerende luft i forhold til fyldmængden, og som derfor også er grunden til, at Prism Glove fylder så fantastisk lidt sammenpakket i egen pose! Helt inderst sørger en blød og lækker microfleece for den ekstra komfort ind mod huden.

Tommel- og Pegefinger på Prism Glove kan bruges når du skal betjene mobiltelefonens trykfølsomme skærm, og så vejer en størrelse medium i øvrigt blot 52 gram!


Se mere om handsker

Tekniske data


Materialer:
PERTEX Microlight Stretch fabric
Vandtæt:
Ja
Vindtæt:
Ja
Foer:
PrimaLoft® Gold insulation
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk