Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 09-08-2022 04:49:03
 
Spar
30%
Montane Prism Gloves
  • Montane Prism Gloves Black
  • Montane Prism Gloves Black
  • Montane Prism Gloves Black

Montane Prism Gloves


Prism ultra letvægts handsker fra Montane

Montane, Featherlite clothing

Størrelse:

 
S
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 

Levering: 2-4 hverdage

De vejer som en pakke gær, fylder som et lille æble og varmer meget, meget mere end du tror. Tag godt imod et par revolutionerende og enkle handsker.


Prism Gloves er udefra set ikke en verdensnyhed, de er ikke lavet et et revolutionerende materiale, men helhedsindtrykket af et par handsker der vejer og fylder så lidt er ganske enestående.
En af hovedårsagerne til at handskerne imponerer er, at det isolerende lag er PRIMALOFT® GOLD - og hele 40 gram af de 52 gram handskerne vejer er isolering.
PRIMALOFT® GOLD er superisolerende i forhold til den vægt det udgør og en af de store fordele er desuden, at Primaloft i sig selv er vandafvisende. Du får altså ikke bare en hurtigt tørrende overflade, men også vandafvisning i isoleringen - ikke så ringe endda.

Prism Gloves fra Montane bliver hurtigt de favoritter du slet ikke lægger mærke til i lommerne eller i rygsækken, men som altid er med og altid er klar til at varme hænderne, når der ikke lige er at bål i nærheden.
På fingerspidserne af de 3 af fingrene er der fastgjort små dutter, der er kompatible med trykfølsomme skærme, så du ikke skal tage handskerne af for at tage telefonen eller taste et nyt koordinat ind på GPS´en.
Lækre handsker til outdoorfolket, løberen, hikeren eller til hverdagen hvor ventetid ved bussen eller cykelturen til Brugsen skal være en udsøgt fornøjelse.


Se mere om handsker

Tekniske data


Materialer:
Quick dry fabric
Pertex® Microlight Ripstop
Åndbar:
Ja
Vindtæt:
Ja
Foer:
PrimaLoft® Gold insulation
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk