Køb bare julegaverne - vi bytter altid i 90 dage.

Cached at: 20-10-2021 16:25:49
 
Carinthia G Loft ISG 20 Jacket
  • G Loft ISG 20 Jacket Olive
  • Carinthia G Loft ISG 20 Jacket Olive
  • Carinthia G Loft ISG 20 Jacket Olive
  • Carinthia G Loft ISG 20 Jacket Black
  • Carinthia G Loft ISG 20 Jacket Blue

Carinthia G-Loft ISG 2.0 Jacket


Hybrid fiberjakke med softshell ærmer

NYHED
Carinthia, Hvad har Outdoor folk, soldater og jægere tilfælles? Alle tre grupper skal have udstyret i orden, og det gælder også deres beklædning. </br>
Carinthia er et mærke som man kan regne med, i kolde, ekstreme og farlige situationer. Derfor elsker soldater, jægere og outdoor entiuaster Carinthia. </br>
En vigtig faktor i Carinthias succes er deres materiale ”G-LOFT®”. Det gør at deres produkter er varme, letvægtige samtidig med at det beholder åndbarheden – selv i vådt og koldt vejr. </br>
Soveposerne hos Carinthia er slidstærke og robuste og i ekstrem høj kvalitet. Militæret er store fans af soveposerne fra Carinthia, hvilket også gør at netop firmaet selv stiller endnu højere krav til deres kvalitet. Disse soveposer kan bruges til alt udendørsbrug, og det er ikke et køb du vil fortryde. </br>
Carinthia er et sikkert valg, og et rigtig godt valg til prisen – om du skal blot skal på vandretur i danske natur, eller du skal nogle lidt mere kolde og ekstreme steder hen.

Størrelse:

 
S
M
L
XL
XXL
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black
Blue
Olive
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Carinthia ISG 2.0 Jakke er en combi jakke med fiberisoleret krop og softshell ærmer.


På kroppen giver jakken dig et lag G-LOFT® isoleringsmateriale med Shelltex Ultra foring. På ærmerne har jakken 3 lags softshell som er elastisk og giver en lækker bevægelsesfrihed.

De to lynlåslukkede lommer foran er meget store. Faktisk så store at du vil kunne have en 1,5 liter sodavandsflaske i dem begge. På begge overarme er der ligeledes lynlåslukkede lommer med rigeligt plads. Alle udvendige lynlåse er vandtætte. Indvendigt er der to lynlåslukkede brystlommer og to åbne lommer nedenfor.

Rundt i kraven er der foret med blødt microfleece og en flap går over lynlåsen så hagen ikke gnider op imod. Hætten er lavet i softshell og er aftagelig med lynlås. Lynlåsen kan gemmes væk når hætten ikke er monteret.

Bagtil går rygstykket lidt længere ned end foran og den kan selvfølgelig justeres med en elastisk snor i kanten. Ærmeafslutningerne går tæt ind til håndleddet og er behageligt mod huden.

En taske til almindelig opbevaring medfølger samt en komprimeringspose. Jakken kan komprimeres til blot at fylde 14x25 cm.

ISG Jakken er en rigtig god jakke der kan bruges som yderste lag i blæsende vejr, men begynder at regne er det bedst at trække en skaljakke eller regnjakke udover.


Se mere om dunjakker og fiberjakker

Tekniske data


Materialer:
GORE 3L Softshell, 100% Polyamid
Vægt:
750 gram
Hætte:
Aftagelig
Justerbar
Åndbar:
Ja
Vandafvisende:
Ja
Vindtæt:
Ja
Foer:
G-LOFT® Si, 100% Polyester
Pakkestørrelse:
25 X 15
Lynlås:
Vandtæt
To vejslynlås med stormflap
Lommer:
2 sidelommer med lynlås
Ærmelommer m. lynlås
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2021, All Rights Reserved. | friliv.dk