Carinthia HIG 3.0 Jacket fra Carinthia - Herretøj, Jakker, Dunjakker og fiberjakker

Cached at: 23-04-2019 01:54:21
 
Carinthia HIG 30 Jacket
  • Carinthia HIG 30 Jacket Grey
  • Carinthia HIG 30 Jacket Grey
  • Carinthia HIG 30 Jacket Grey
  • Carinthia HIG 30 Jacket Grey

Carinthia HIG 3.0 Jacket


Dejlig varm og robust jakkeProduktet er desværre midlertidig udsolgt
Ring på tlf.: 60 75 06 00 for at høre nærmereCarinthia HIG 3.0 kan klare selv det allerværste danske vintervejr plus lidt mere.


HIG står for High Insulated Garment, oversat til dansk bliver det til meget isoleret beklædning. Isolereret med G-LOFT® fibermateriale. 145g/m2 på kroppen og 110g/m2 på armene. Det skal nok holde dig varm.

Jakken har praktiske detaljer som lommer på armene, hvor der invendig er stropper til at holde styr på indholdet. Der er en lomme på hver overarm og en på venstre underarm.

Udluftningshuller under hver arm kan åbnes for ekstra ventilation og lukkes med lynlåse. Foran på maven er der to lynlåslukkede håndlommer foret med fleece. I håndlommerne sidder der to stropper til justering af hætten.

Hætten kan pakkes ned i en lomme som sidder i kraven. Den kan justeres i tre retninger. Kraven kan justeres alt efter behov. I enderne af alle justeringsstropper sidder der en gummidut så du kan få fat i dem selv med handsker. Kan også justeres i livet så kold luft ikke kommer ind, eller åbnes op så du kommer af med varme. Alle lynlåse er vandafvisende.

På skulderen, albuerne og ved ærmernes åbning er jakken forstærket med cordura stof som er meget slidstærkt. Inderstoffet er svedtransporterende polyamid.

HIG 3.0 jakken er endnu et veludført produkt fra Carinthia i en rigtig god kvalitet som du kommer til at få glæde af mange år frem. Jakken udmærker sig rigtig godt til den kolde vinter herhjemme og på vandreture i koldt klima.


Se mere om dunjakker og fiberjakker

Tekniske data


Materialer:
Gore Windstopper®, 100% Polyester, ePTFE Membran
Vægt:
900 gram
Hætte:
Aftagelig
Justerbar
Foer:
G-LOFT® Si 145 g / m²
Pakkestørrelse:
17 X 33 cm.
Lynlås:
Water-resistant front zip
To vejslynlås med stormflap
Lommer:
Håndvarmerlommer med lynlås
Ærmelommer m. lynlås
Indvendige lommer:
Invendig napoleonlomme
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk