Carinthia LIG 3.0 Jakke fra Carinthia - Herretøj, Jakker, Dunjakker og fiberjakker

Cached at: 23-04-2019 02:26:06
 
LIG 30 Jacket
  • LIG 30 Jacket Olive
  • LIG 30 Jacket Olive
  • LIG 30 Jacket Olive

Carinthia LIG 3.0 Jakke


Let men varm jakke, rigtig god som isolerende lag

Carinthia, Hvad har Outdoor folk, soldater og jægere tilfælles? Alle tre grupper skal have udstyret i orden, og det gælder også deres beklædning. </br>
Carinthia er et mærke som man kan regne med, i kolde, ekstreme og farlige situationer. Derfor elsker soldater, jægere og outdoor entiuaster Carinthia. </br>
En vigtig faktor i Carinthias succes er deres materiale ”G-LOFT®”. Det gør at deres produkter er varme, letvægtige samtidig med at det beholder åndbarheden – selv i vådt og koldt vejr. </br>
Soveposerne hos Carinthia er slidstærke og robuste og i ekstrem høj kvalitet. Militæret er store fans af soveposerne fra Carinthia, hvilket også gør at netop firmaet selv stiller endnu højere krav til deres kvalitet. Disse soveposer kan bruges til alt udendørsbrug, og det er ikke et køb du vil fortryde. </br>
Carinthia er et sikkert valg, og et rigtig godt valg til prisen – om du skal blot skal på vandretur i danske natur, eller du skal nogle lidt mere kolde og ekstreme steder hen.

Størrelse:

 
XL
XXL
Husk at vælge størrelse

Farve:

Olive
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Carinthia LIG 3.0 Jakke med vandafvisende overflade og lækre detaljer som gør den super god alene eller som en del af et flerlagssystem.


LIG står for Light Insulation Garment hvilket betyder let isoleret beklædning og med sin lave vægt og gode isoleringsevne må man sige at det er sandt.

Isoleringsmaterialet består af G-LOFT® Med 80 gram pr kvadatmeter på både armene og kroppen. Indeni er den foret med Shelltex Ultra og udenpå vandafvisende Shellttex. Den er skåret så jakken går længere ned ad rygstykket end foran. Det gør at den stadig dækker selvom du bukker dig ned eller sidder ned.

Kan justeres i både halsekrave, ærmeafslutningerne og nederst i jakken så den lukker tæt. Jakken har to lynlåslukkede lommer foran og en lynlåslukket inderlomme på brystet.

Jakken kan komprimeres ved hjælp af den medfølgende pose.


Se mere om dunjakker og fiberjakker

Tekniske data


Materialer:
100% polyamid
Vandafvisende:
Ja
Foer:
100% Polyester fleece
G-LOFT ISO+, Body 80g/m², Ärmel 80g/m², 100% Polyester
Lynlås:
2-vejs frontlynlås
Lynlås med vindfang
Lommer:
2 sidelommer med lynlås
Indvendige lommer:
Invendig napoleonlomme
Vægt M:
540 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk