Gratis ombytning - 90 dages bytte og returret

Cached at: 21-03-2023 02:57:04
 
Spar
80%
Solace 2017 dunvest
  • Solace 2017 dunvest Black
  • Solace 2017 dunvest Dark Grey
  • Solace 2017 dunvest Dark Green
  • Solace 2020 Dunvest Mood Indigo

Solace 2020 Dunvest


Yeti ultralet dunvest

Yeti, Next to nothing
TILBUD
Normalpris kr. 1.999,-
KUN KR. 399,-

Størrelse:

 
XS
S
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black
Mood Indigo
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 

På lager

Yeti producerer ikke længere bare verdens letteste dunbeklædning. De er suverænt i spidsen og lækker et genialt lækkert look til den høje funktionalitet.


Tak til Yeti fra Silkeborg der igen og igen overrasker og leverer det ypperste og lidt til, indenfor beklædning der luner kroppen ved hjælp af dun.
Solace i denne 2016 udgave er gået fra en metervare der vejede 25,5 gram pr. m2 til blot 19 gram. Snittet er skåret så det passer perfekt til alle der elsker at være udendøre, også når det er koldt og dunene er den kvalitet vi kender - det allerbedste.
De gæs der har leveret dunene er alle fra Certificerede Europæiske dunfarme og blandingen er 95/5 af de letteste, mest fyldige hvide dun.

Verdens letteste dunvest vejer nu blot 171 gram i størrelse Large.
Solace fra Yeti er den lave vægt til trods et lunt bekendtskab og den har 2 håndlommer der begge kan lynes til. Forneden kan vesten endvidere lukkes helt til med snører, således der ikke kommer kølig vind op til maveskindet og ødelægger den gode stemning.

Skal du bruge en str. XXXL, kontakt os venligst - den kan formentligt skaffes i den farve du ønsker, med en længere leveringstid.


Se mere om dunjakker og fiberjakker

Tekniske data


Dunblanding:
95/5
Vandafvisende:
Ja
Vindtæt:
Ja
Fillpower:
800+
Vægt L:
171 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2023, All Rights Reserved. | friliv.dk