Vi sender som normalt og prisen for hjemmelevering er sat ned. Tusind tak for Jeres ordrer og pas godt på Jer selv

Cached at: 06-04-2020 23:19:57
 
Spar
37%
Yeti Purity 2017
  • Yeti Purity 2017 Black
  • Yeti Purity 2017 Dark Grey
  • Yeti Purity 2017 Mood Indigo
  • Yeti Purity 2020 Wild Forest
  • Yeti Purity 2020 Wild Forest
  • Yeti Purity 2020 Wild Forest

Yeti Purity 2020


En af verdens letteste dunjakker

Yeti, Next to nothing

Størrelse:

 
L
XL
XXL
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black
Wild Forest
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Som den naturligste ting i verden laver Yeti de absolut letteste og flotteste dunjakker på gaden i Danmark. Her er 2020-udgaven af herredunjakken Purity.


216 gram er alt hvad du skal bære rundt på i str. Large for at holde varmen i vinterkulden. Skal dunjakken pakkes sammen, gør du det bare i den ene lomme, lyner den til og putter den ned i tasken, hvor den fylder som en appelsin.
Man skulle tro alene de funktioner var rigeligt, men oven i hatten får ejerne af Purity dunjakkerne et design der er i særklasse når der kommer til outdoorjakker.

Dunene i jakken er gåsedun fra de mest forkælede gæs i Europa, hvor Yeti får alle sine dun fra. De er håndsorterede, så kun de allerbedste hvide krystal dun får lov at komme med, i en blanding der er så imponerende som 95/5. Det betyder, at der er 95% dun og 5% småfjer i blandingen.

Jakkens detaljer tæller en frontlynlås fra YKK der virker dobbeltvejs, således du kan lyne op forneden, hvis det bliver for varmt og kan samle de 2 lynere på midten, hvis du skal have mest muligt luft ind til overkroppen.

2 håndlommer er ligeledes lynlåslukkede og ved ærmeenderne har Yeti til denne model tilføjet invendige manchetter. På den måde kan du effektivt lukke af for den kolde vintervind og lade dunjakken lune håndryggen. I halsen er den ligeledes blevet en anelse højere, så du kan lune hals og nakke.

En let og flot dunjakke fra Yeti.


Se mere om dunjakker og fiberjakker

Tekniske data


Dunblanding:
95/5
Vindtæt:
Ja
Lynlås:
YKK
Vægt L:
216 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk