Varme jakker på lager - Gratis ombytning.

Cached at: 25-01-2022 12:25:05
 
Spar
21%
Yeti Strato
  • Yeti Strato Black
  • Yeti Strato Dark Grey
  • Yeti Strato Estate Blue

Yeti Strato


Yeti ultralet dunjakke

Yeti, Next to nothing

Størrelse:

 
S
M
L
XL
XXL
XXXL
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black
Estate Blue
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Verdens letteste dunjakke med den sublimt højeste kvalitet af dun og en dejlig lun kerne du vil elske når vinterkulden bider.


At det kan lade sig gøre, ville folk have grinet af for 5 år siden. Idag der jakken her, der kan holde dig varm vinteren igennem, pakkes sammen i sin egen lomme, så den fylder som et stort æble og vejer mindre end en plade chokolade.

Der er 2 hemmeligheder - nemlig dunene og metervaren.
Dunene har en fillpower på 900+, hvilket er helt uhørt høj for en jakke og det fortæller om dunenes evne til at holde dig lun, på trods af at der ikke er er voldsomt mange af dem. Til gengæld er det fyldige, hvide luftige dun det hele, der kan holde yder og indermetervaren godt fra hinanden og dermed skabe den isolerende stillestående luft.
Den anden hemmelighed, nemlig metervaren, kommer fra Japan og produceres af Toray derovre. Det er en blot 7 denier tyk tråd der er brugt til at væve stoffet til dunjakken med og for at det ikke skal være løgn, er tråden hul indeni - hvorfor skulle den ikke være det, når det drejer sig om at skabe verdens letteste dunjakke.
På den måde holdes vægten langt nede på både dun og stof og tilbage er der så stort set kun lynlåse at berette om.
De kommer naturligvis fra YKK, der er 3 af dem, nemlig én frontlynlås og 2 lynlåse i håndlommerne.

Du har garanteret aldrig givet så meget pr. gram for en jakke, og det er helt tilladt at tude når den skal betales. Men den er hver en øre værd og det er altså fantastisk at det overhovedet kan lade sig gøre.


Se mere om dunjakker og fiberjakker

Tekniske data


Dunblanding:
95/5
Vindtæt:
Ja
Fillpower:
900+
Vægt M:
165 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk