Haglöfs Astral III Skaljakke fra Haglöfs - Herretøj, Jakker, Skaljakker

Cached at: 24-05-2019 15:49:00
 
Spar
52%
Astral III Jacket
 • Astral III Jacket True Black
 • Astral III Jacket True Black
 • Astral III Jacket Deep blue
 • Astral III Jacket Deep blue
 • Astral III Jacket Vibrant Blue
 • Astral III Jacket Vibrant Blue
 • Astral III Jacket Beluga
 • Astral III Jacket Beluga

Haglöfs Astral III Skaljakke


Haglöfs skaljakke til alle former for friluftsliv.

Haglöfs, Outstanding outdoor equipment

Størrelse:

 
XL
XXL
Husk at vælge størrelse

Farve:

Beluga
Deep blue
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Det er aldrig let at komme efter en succes og Astral II fra Haglöfs var en super succes der idag gør lykke på mange outdoor elskere. Astral III er klar til at tage over - og tag nu godt imod...


En skaljakke der kan det hele og ikke koster som de dyreste skaljakker, SKAL blive en succes og hos friliv.dk spår vi Astral III Jacket en kæmpe succes.
Om ikke andet vil den helt sikkert blive en succes hos dem der køber den, for de får en skaljakke der kan kan bruges til stort set hele spektret af friluftsliv - skiturene inklusive.
Ydermaterialet er DWR-behandlet Nylon Ripstop der er mere smidigt end nogensinde og fortsat uhyre slidstærkt.
På indersiden af ydermaterialet er den vandtætte og åndbare Goretex membran pålimet og den garanterer at du kan holde dig tør uanset hvor store mængder vand der måtte komme ned fra himlen.
Indenunder holdet et lag meshforing lidt afstand mellem mellemlaget og jakken, hvilket giver øget slidstyrke og et ekstra lag isolerende luft.

Får du varmen når du cykler, vandrer, står på ski eller hvad du nu gør i skaljakken, skal du ikke fortvivle. Haglöfs designere har givet Astral III jakken gode muligheder for at komme af med oveskydende varme indefra. For det første er membran og øvrige materialer godt åndbare. Vigtigere er det, at der er rigeligt med mekaniske åbninger, der kan slippe dampen ud. Det gælder lynlåsene under ærmerne, velcrolukninger ved ærmeafslutningerne, den dobbelte frontlynlås og muligheden for at lukke op for snørerne forneden på skaljakken.
Altså vil du næsten altid kunne slippe af med overskydende varme og stadig beskytte dig mod en kold vind eller regnen.

Hætten kan justeres på alle leder og kanter og kan naturligvis gemme din skihjelm, cykelhjelm eller klatrehjelm indenunder - og stadig slutte godt til hovedet når du bare skal bruge hætten på hovedet.
Forneden kan jakken spændes helt til med enkelthåndsbetjente greb, så du kan holde varmen godt inde der hvor du skal bruge den.

Astral III er en sjældent gennemført og lækker skaljakke der kun fortjener applaus og som retteligt kan siges ikke at være for dyr.


Se mere om skaljakker

Tekniske data


Vandsøjletryk:
28000 mm.
Vægt:
635 gram
Åndbar:
Ja
Vandtæt:
Ja
Åndbarhed Goretex:
<6 RET
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk