Cached at: 04-06-2020 07:04:59
 
Spar
46%
Haglofs Grym EVO Jacket

Haglöfs Grym EVO Jacket


Skaljakke med Proof membran

Haglöfs, Outstanding outdoor equipment

Størrelse:

 
XL
Husk at vælge størrelse

Farve:

True Black
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Haglöfs skaljakke med lidt længere pasform og med deres egenudviklede Proof-membran der sikrer at du er tør uanset regnmængden.


Skaljakken er en ægte 3-lags jakke, syet i kraftige materialer og med detaljer der gør den egnet som alsidig outdoorjakke for entusiasten.
Den er en smule længere i snittet end en traditionel skaljakke og forsynet med Parkalommer der lukker helt til for vand og snavs med en snip henover lommen.
Derudover har den en lynlåslukket brystlomme der fint kan rumme en telefon.

Skaljakken fra Haglöfs har også RECCO systemet der gør det lettere for redningsmandskab at finde dig, hvis du skulle blive væk på fjeldet, eller forsvinde i en lavine, men du har jakken på. Dejlig sikkerhed.

Under armene er der udluftning i en forholdsvis lang lynlås, der virker dobbeltvejs. Det giver en god mulighed for at lufte ud præcist som du har brug for, uden at der opstår et stort gab.

Hætten kan fint rumme en hjelm, hvis du skal cykle, klatre eller ride med jakken på. Den kan spændes ind 2 steder, så du hele tiden får en tætsiddende hætte der ikke fanger unødig vind.

Frontlynlåsen er dobbeltvejs og fra YKK - og så er det en af de gode kraftigere lynlåse i vandafvisende kvalitet og med en stormflap bagpå.

Jakken er en solid og gennemprøvet allround skaljakke med lidt ekstra længde til dig der skal bruge en jakke du kan stole på, uanset hvordan vejret arter sig.


Se mere om skaljakker

Tekniske data


Vandsøjletryk:
15000 mm.
Åndbarhed:
15000 G/m2/24h
Hætte:
Hjelm kompatibel
Aftagelig
Justerbar
Vandtæt
Åndbar:
Ja
Vandtæt:
Ja
RECCO® reflector:
Ja
Membran:
PROOF ™ ECO
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk