Cached at: 17-11-2019 19:19:06
 
Spar
35%
Haglofs Touring Proof Jacket

Haglöfs LIM Touring Proof Jacket


Vandtæt skaljakke

Haglöfs, Outstanding outdoor equipment

Størrelse:

 
M
XL
XXL
Husk at vælge størrelse

Farve:

Green
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Touring Proof er en let 3,5-lags skaljakke, der sørger for beskyttelse mod vind og vejr og på samme tid sikre en god komfort.


Lavet i et fleksibelt materiale med 4-vejs stræk giver Touring Proof en rigtig god komfort under aktivt brug. Hætten er justerbar i tre retninger og jakkens tilslutning omkring håndleddet kan ligeledes justeres for at sikre dig optimal komfort og beskyttelse mod elementerne.

Den slidstærke jakke har Haglöfs egen vandtætte Proof-membran, som med et vandsøjletryk på 20.000 mm sikre, at du ikke bliver våd og kold selv i en kraftig regnbyge. Det ydre lag af jakken har modtaget en DWR-behandling som er fri for flourcarbon.

Jakken har to store lommer foran på kroppen, som er placeret højt nok til, at de også er tilgængelig selvom du har en rygsæk på. Lommerne kan bruges til opbevaring men også som ventilation.

Alle jakkens lynlåse er fra YKK og vandafvisende.


Se mere om skaljakker

Tekniske data


Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk