Cached at: 22-07-2019 21:10:54
 
Spar
25%
Haglofs Merak Jacket
  • Haglofs Merak Jacket Slate
  • Haglofs Merak Jacket Slate
  • Haglofs Merak Jacket Slate
  • Haglofs Merak Jacket Slate

Haglöfs Merak Jacket


Skaljakke med Goretex membran

Haglöfs, Outstanding outdoor equipment

Størrelse:

 
M
L
XL
Husk at vælge størrelse

Farve:

Slate
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Haglöfs Merak Jacket er en skaljakke til alsidigt brug med en af de bedste membraner der findes og med mange gode detaljer.


Er du til det aktive udeliv og vil du have en solid og gennemprøvet skaljakke, kan Merak Jacket fra Haglöfs sagtens være et godt bud.
Den er forsynet med en Goretex membran der sikrer at du kan holde dig tør når det regner - uanset hvor meget det regner.
Samtidig tillader membranen dig at ånde, så kroppen har det godt indenunder skaljakken.

Den er forsynet med en hjelmkompatibel hætte der kan justeres 2 veje, så du altid har en hætte der sidder tæt omkring hovedet.
Den kan spændes tæt omkring ansigtet med den ene snøring og den kan spændes tæt omkring hovedet med den anden, hvis ikke du har en hjelm på.

Skaljakken har en YKK frontlynlås i vandafvisende kvalitet og en stormflap på bagsiden, så den er sikret imod gennemtrængning af vand, uanset hvor meget det regner.

Ved ærmeafslutningerne har den velcrolukning så du kan lukke af der når det regner og åbne op hvis du har brug for at få varme og fugt ud.
Nederst har den også mulighed for at blive spændt ind, så du lukke af for den kolde vind - og åbne hvis du skal have luftet ud.

Jakken har 3 lynlåslukkede lommer. De 2 af dem er helt almindelige men rummelige håndlommer på forsiden af jakken og den sidste er en inderlomme der fint kan rumme en telefon eller din musikenhed, hvis du vil gå ude og høre musik.

Skaljakken er en 2-lags jakke med løst inderfor. Det giver dig en jakke der er en smule varmere end en 3-lags jakke, idet der er et ekstra lag stillestående luft på indersiden.

Elegant og meget alsidig jakke fra Haglöfs.


Se mere om skaljakker

Tekniske data


Vandsøjletryk:
28000 mm.
Vaskemaskine:
40°C
Hætte:
Hjelm kompatibel
Justerbar
Fast hætte
Vandtæt
Åndbar:
Ja
Vandtæt:
Ja
Åndbarhed Goretex:
< 9 RET
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk