Cached at: 05-07-2020 08:53:06
 
Yeti Cavan Skaljakke

Yeti Cavan Skaljakke


Fuldblods trekking skaljakke

Yeti, Next to nothing

Størrelse:

 
S
M
L
XL
XXL
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Yeti skaljakke i den ypperste klasse med masser af lækre features til en outdoor jakke i høj klasse.


Skaljakken fra Yeti har et vandsøjletryk på 10.000 mm og en åndbarhed på samme klasse. Det er nok de færreste der vil tage det som gode varer, hvis jakken skal på en længere fjeldvandring, eller på anden måde afsted med den store rygsæk.
Til gengæld vil vi give vores outdoor-ord på at til stort set alle andre formål er skaljakken optimal, grænsende til det geniale.

Og hvad er det så der gør Cavan til så lækker en skaljakke?
Det er ikke en enestående feature, eller noget særligt Yeti har opfundet, men det er samlingen af alle de gode egenskaber og så ellers en skaljakke med en perfekt pasform.

Den sidder nemlig rigtig godt og det bliver den ved med, formentligt takket være den 2-vejs stræk der er i metervaren, og som gør at den bliver siddende hvor den skal når du vandrer eller cykler. Den vrider sig ikke skæv eller begynder at sidde træls.

Skaljakken har alle de gode egenskaber den skal have for at du kan lufte godt ud mekanisk - det vil sige ikke åndbarheden gennem metervaren, men den gode diretke luft ind til kroppen.
Det er dels de 2 snører der sidder forneden i jakken der kan lufte ud, dels er det den 2-vejs lynlås der sidder i fronten og de 2-vejs lynlåse der sidder under armene.

Placeringen af håndlommerne er ligeledes anderledes end en traditionel fjeldjakke. De sidder nemlig der hvor man helst vil have dem til at sidde og hvor de passer bedst til hånden. Når andre producenter placerer lommerne anderledes er det for at man bedre kan komme i dem med en rygsæk på ryggen og et hofte og brystbælte omkring fronten. Det gør Yeti ikke på denne model - perfekt til at en allround outdoor skaljakke.


Se mere om skaljakker

Tekniske data


Vandsøjletryk:
10000 mm.
Åndbarhed:
10000 G/m2/24h
Hætte:
Hjelm kompatibel
Justerbar
Fast hætte
Vandtæt
Åndbar:
Ja
Vandtæt:
Ja
Lynlås:
YKK
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”
Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk