Sommer udsalg - Nye tilbud hver dag.

Cached at: 25-09-2022 02:54:28
 
Spar
10%
G LOFT Ultra Loden Weste

G-LOFT Ultra Loden Weste


Vendbar jagtvest

Carinthia, Hvad har Outdoor folk, soldater og jægere tilfælles? Alle tre grupper skal have udstyret i orden, og det gælder også deres beklædning. </br>
Carinthia er et mærke som man kan regne med, i kolde, ekstreme og farlige situationer. Derfor elsker soldater, jægere og outdoor entiuaster Carinthia. </br>
En vigtig faktor i Carinthias succes er deres materiale ”G-LOFT®”. Det gør at deres produkter er varme, letvægtige samtidig med at det beholder åndbarheden – selv i vådt og koldt vejr. </br>
Soveposerne hos Carinthia er slidstærke og robuste og i ekstrem høj kvalitet. Militæret er store fans af soveposerne fra Carinthia, hvilket også gør at netop firmaet selv stiller endnu højere krav til deres kvalitet. Disse soveposer kan bruges til alt udendørsbrug, og det er ikke et køb du vil fortryde. </br>
Carinthia er et sikkert valg, og et rigtig godt valg til prisen – om du skal blot skal på vandretur i danske natur, eller du skal nogle lidt mere kolde og ekstreme steder hen.

Størrelse:

 
S
XXL
Husk at vælge størrelse

Farve:

Olive
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 hverdage

Carinthia G-LOFT Ultra Loden Weste er varm og meget let, og designet som en vendbar vest. Og med Orange Blaze Camo-mønsteret er den her vest den ideelle jagtkammerat.


Denne moderne lodenvest er kendetegnet ved et præcis snit og effektiv isolering takket være den anvendte G-LOFT®-teknologi.

Kombinationen af lette og stærkt åndbare stoffer i ULTRA-serien tilpasser sig perfekt til kropsformen takket være de anvendte stretchmaterialer.

Ideel varmebeskyttelse opnås med den laveste vægt, og det enkle og hurtige skift fra jagt til drevet jagt garanteres også af designet som en vendbar vest.


Se mere om softshell og fleece

Tekniske data


Materialer:
70% uld, 25% polyamid, 5% alpakka
Lynlås:
2-vejs frontlynlås
Lommer:
2 lynlåshåndlommer
1 brystlomme m. lynlås
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk