Cached at: 16-07-2020 19:57:07

Regnsæt til mænd, til en god pris

Vi har meget regn i Danmark - vi hjælper dig med at være tør hele tiden.


Hele sæt til gode priser og i den rigtige kvalitet. Gør en god handel i dag og få sættet hurtigt leveret hjem fra et tørt postbud. Han købte nemlig i går.
Sorter efter: 

Seven J Set Black
Helly Hansen vandtæt, vindtæt og åndbart regnsæt. I nye mat..

Mere om Seven J Regnsæt
Helly Hansen
Seven J Regnsæt
Seven J Set
TILBUD
Normalpris kr. 1.699,-
 
KUN KR. 899,-
Dubliner set Black
Helly Hansen vandtæt og åndbart regntøj. Helly Hansen regns..

Mere om Dubliner Regnsæt -
Dubliner set
TILBUD
Normalpris kr. 1.799,-
 
KUN KR. 1.199,-
Cape Men Cub
Cape Men Red
Tatonka Regn Poncho der også dækker rygsæk. Cape Men fra Ta..

Mere om Cape Men
Tatonka
Cape Men
Cape Men
PRIS KR. 625,-
Rain Poncho Blå
Travelsafe engangs regnjakke. Til at have med i lommen, hvi..

Mere om Rain Poncho
TravelSafe
Rain Poncho
Rain Poncho
PRIS KR. 19,-
DI500452 ZANSTRA MENS SET Bugt blå
Åndbart herre regnsæt. Super funktionel herre regnsæt fra D..

Mere om Zanstra Mens Set
Didriksons
Zanstra Mens Set
DI500452 ZANSTRA MENS SET
PRIS KR. 999,-
Regnsæt er bare nødvendigt, for vi kommer ikke udenom, at det regner meget i Danmark. Faktisk er der i gennemsnit 179 regnvejrsdage om året, som gennemsnitligt leverer 765 mm. Regn! Det svarer til 765 liter vand pr. Kvadratmeter, hvis det blev fordelt jævnt udover hele landet! Det er faktisk en hel del vand, men der findes jo ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Skal du have regntøj, hvorfor så ikke slå to fluer med et smæk og køb et regnsæt?

Med et regnsæt får du både et par regnbukser og en regnjakke i samme køb. På trods af at der ikke er så mange muligheder, så er der faktisk penge at spare.

Hvad betyder vandsøjletryk?


Vandsøjletryk siger noget om vandtætheden af stoffet og måles i milliliter vand stoffet kan modstå pr. kvadratmeter stof. Jo højere vandsøjletryk regnsættet kan tåle, jo mere vandtæt er det. Det skal faktisk være højere end 2.000 mm. før man kan kalde det vandtæt. Men det er ikke ensbetydende med, at vandet ikke kan trænge igennem. Det er afhængigt af hvor meget det regner. Derfor skal du vurdere, om du skal ud og gå lange regnvejrsture eller om det kun er i nødsituationer du vil bruge det.

Jo mere vandtæt det er, des mindre åndbart er det. Overvej derfor om du skal bruge regnsættet til maraton eller til en rolig aktivitet som f.eks. styre et skib i dårligt vejr. Typisk på en vandretur med skiftende vejr og rimelig høj aktivitet i form af vandringen med oppakning vil det være tilstrækkeligt med et sæt hvor vandsøjletrykket ligger ca. 5.000. Her vil der typisk også være en god åndbarhed. Du kan selvfølgelig opleve et regnsæt eller outdoortøj generelt, som har et højt søjletryk og en super god åndbarhed. Så skal du dog typisk have den store pung frem.

Valg af regnsæt


Når du skal vælge regnsæt, så tænk på hvad dit aktivitetsniveau er. Er det højt eller lavt og forventer du meget kraftig regn eller blot en byge, som skulle gå hen og overraske dig. Samtidig er der også overvejelserne om vægt og pakkestørrelse, som bestemt ikke er uvæsentligt hvis du skal have regnsættet med på vandretur.
Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk